A büntetlen előéletű nőt nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt miatt egy évre próbára bocsátották. Próbára bocsátottak egy nőt Facebook-hozzászólásáért. A kommentelőt azért állították bíróság elé, mert 2014. december 5-én egy közszereplő oldalán, egy nyilvános bejegyzéshez – ahogy a Szolnoki Törvényszék fogalmaz – Mezőtúr Város Önkormányzatának képviselő-testületére utalva valótlanul azt írta, hogy Amennyit ellopnak a sintértelep üzemeltetésének címén, abból mi befejezhetnénk a menhelyet! Csak ugye akkor nem lenne mit ellopni!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben több is van

pedig direktben sem piskóta

A 24.hu szúrta ki, hogy „A Szolnoki Törvényszék múlt héten meghozott jogerős döntésével – helybenhagyva ezzel az elsőfokú ítéletet egy nőt nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében találtak bűnösnek, és egy évre próbára bocsátottak.”
A nőt Facebook-hozzászólásáért vegzálták meg. 2014. december 5-én egy közszereplő oldalán, egy nyilvános bejegyzéshez – ahogy a Szolnoki Törvényszék fogalmaz – Mezőtúr Város Önkormányzatának képviselő-testületére utalva valótlanul azt írta, hogy: „amennyit ellopnak a sintértelep üzemeltetésének címén, abból mi befejezhetnénk a menhelyet! Csak ugye akkor nem lenne mit ellopni!”!
Hát nem semmi, de ha jobban belegondolunk már nem csak baljós árnyak jelentkeznek a hazai (i)gazságszolgáltatással kapcsolatban!
justhpeter
Megyünk vissza az egypártrendszerbe. Orbánnak nincs más útja. Az Unió nem kell, mert folyton belepofázik, hát akkor legyen a posztkádári mocsár.
iluminati
@Horizont: Hát én is!!! Mezőtúr önkormányzata igazolta a törvényszéknek az ellenkezőjét???
Csak óvatossan jegyzem meg ha mi városunkban véleményt alkot valaki azzal fenyegetik hogy egész megyében nem kap állást...
quadrocopter
"2014. december 5-én ..." Na, az időszerűséggel kéne foglalkoznia az idióta Handónak, nem az 5 bugyival!
Gecisztáni gazságszolgáltatás, szép lassan csak dicsérni lehet büntetlenül a trógereket is!
Így ítél egy kézivezérelt, pártbíróság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.