Sem az uniós joggal, sem a magyar történelmi hagyományokkal nincs összhangban az, ahogy a brüsszeli bizottság elnöke a szolidaritást értelmezi – egyebek mellett ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének küldött válaszlevelében, amelynek szövegét a kormányfő sajtófőnöke, Havasi Bertalan csütörtök délután bocsátotta az MTI rendelkezésére.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak a magad nevében beszélj, te tetű, azt tudtuk, hogy egy aljas, mocskos, harácsoló szarházi hazaáruló vagy, aki mást pofázik nyusziként kint és mást itthon rinó köntösben!
papa.49
Nem ,,Magyarországon nem hagyomány az emberség,, hanem csak az utóbbi 7 évben lett az, mióta te bitorlod az uralmat, felsorolni is kevés lenne egy nap mennyi népellenes, emberellenes törvényt hoztatok tetűk !!!
Szálljál magadba csutigörény míg megteheted, mert ennek a könyvnek is lesz utolsó oldala !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.