Betű szerint egyetértek Robert Fico szlovák miniszterelnök álláspontjával – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

 Orbán: tudomásul kell venni a kvótaperben hozott ítéletet

A bírósági ítéletet tudomásul kell venni, de ez nem ok arra, hogy megváltoztassuk a bevándorláspolitikánkat – tette hozzá.

A miniszterelnök kijelentette, 

Az Európai Bíróság szerdai döntése a Soros-terv végrehajtása előtt nyitotta ki az ajtót.

Soha nem fogok hozzájárulni, hogy Magyarországot "bevándorlóországgá" változtassák, hangsúlyozta.

Hozzátette: a volt gyarmattartó uniós országok mára "bevándorlóországokká" váltak, és most ránk akarják erőltetni akaratukat.

Arra kaptam felhatalmazást a magyar választóktól, hogy a magyar kultúrát, identitást őrizzem

- jelentette ki.

Az igazi csata csak most kezdődik, politikai harcra van szükség

- mondta a kormányfő.

Kiemelte: meg kell akadályozni, hogy egy állandó mechanizmussal váltsák föl a mostani ideiglenes elosztási mechanizmust – jelentette ki a kvótaperben hozott szerdai döntésre reagálva.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Erősen kétlem, hogy a magyar választók egy ilyen bugris, műveletlen elmebeteg tahóra biznák a magar kultúra őrzését!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Szívasd magad barom, jól áll neked, itt már nem az 1294 emberről van szó, hanem egy beteges, gyermeteg csökönyösségről! Szívd csak, ki tudja meddig szívhatod!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy ismét, csicska! Készülj csicska! Szedd össze magad csicska!
Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, fertőtlenítsd ki maga után, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! te fogod a kaját felszolgálni nekik, füröggyé le, nehogy megfertőzd őket, másra alkalmatlan vagy! He?
Tehetetlen vagy, mi? Kínban vagy, mi?
silber13
Erősen kétlem, hogy a magyar választók egy ilyen bugris, műveletlen elmebeteg tahóra biznák a magar kultúra őrzését!
Eladott Ország
nepszava.us/orban-brusszeltol-ker-penzt-az-eu-ellen-inditott-haborujara/
A magyarok ugyanis – bár fáj nekik – évszázadok óta tisztelettel adóznak azoknak a vezetőiknek, akik arcátlan erőszakot tesznek rajtuk. Pont mint az Orbán-rezsim, amelynek alig több mint 7 év alatt sikerült a magyar társadalom szinte minden rétegét kizsebelnie, porig aláznia és valamennyiükből idiótát csinálni. Sikerült arra kényszeríteni tömegeket, hogy részt vegyenek egy hülye játékban, amelyben Orbán és társai cinkelt kártyákat osztanak nekik, aztán ők visznek mindent. Kérdéses, beszállnak-e ebbe az idióta játékba az európai nagyhatalmak, Németország, Franciaország vezetői. A válaszra nem kell sokáig várni. Szeptember 24-én a német parlamenti választásokon kiderül, ki lesz Emmanuel Macron francia elnök német partnere Európa megreformálásában, az Orbánok és Kaczyńskik megleckéztetésében. Orbán számára nincs jó forgatókönyv. Neki mindegy, hogy az uniópártok támogatásával Merkel marad-e a kancellár, vagy szociáldemokrata Schultz veszi át a kormányrudat.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/08/nem-kaptal-te-felhatalmazast-semmire-arany-bogarka/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/ov-Illy%C3%A9s-Tibor.jpg
Az önmagát felhatalmozott, csúti cigány.
Nem kaptál te felhatalmazást semmire, arany bogárka.Tudod, mire NEM kaptál még felhatalmazást? Arra biztosan nem, hogy az ország ingatlanvagyonát (földek, erdők, épületek, bányák) a családtagjaid és a hozzád hűségesek kezére játszd át. Igaz volt ez akkor is, amikor Simicska Lajos volt a te személyes gazdasági hátországod és igaz most is, amikor Mészáros Lőrinc lett az. Senki nem hatalmazott fel arra, hogy az uniós fejlesztési forrásokat úgy csatornázd, hogy abból egy jól körülrajzolható kör, a te személyes köröd profitáljon, miközben az ország döntő részének nem jut ezekből a forrásokból. Olyannyira nem jut, hogy a vidék szemmel láthatóan pusztul, pedig fejlődnie kellene, mert azok az uniós források elfogynak egyszer. Például a mezőgazdaságból 2020-ra kiapad az uniós pénz, addigra már modernizálni kellett volna a magyar mezőgazdaságot, de ez nem történt meg. Vagyonkoncentráció történt. Ezért te vagy a felelős, drága kultúravédő barátom. Arra sem kaptál senkitől felhatalmazást, hogy letarold a gazdaságot és egész ágazatokat ossz szét a hűbéreseidnek, mint kegyajándékot.
dr. prédikátor
Te szemét geci cigus fecalicus!!!Én NEM HATALMAZTALAK FEL semmire! Énrám te tetű NE HIVATKOZZ!!!De a magyarok többségétől se kaptál felhatalmazást!!! Csalással szerezted mag a hatalmat !!!
namihami
Nocsak! Újabb fordulás, Palikám?
Lassan a ventillátor beleszédül a te forgásaidba.
@silber13: Ne legyen igazam, de félek, hogy fogják. Ha pedig mégis gond adódna, akkor a mindig ""jól"" átalakítható szavazási metódus és az ellenőrizhetetlen számú erdélyi ""szavazótestvér"" majd annyi voksot ad le, amennyi kelleni fog.
eszegfu
@Eladott Ország: 10:41 Nagyon jó Swan Edgar irása!! Benne van a lényeg: mivel a parlament választja meg a miniszterelnököt (a "nép" az országgyülési képviselőkre szavaz), igy "Szóval rosszul tudod, téged nem az ország népe választott meg, ezért felhatalmazást sem kaptál olyasmikre, amiket nagy vehemenciával csinálsz."
dr. prédikátor
@durbincs: Szóltam hozzád te geci??? ha nem akkor KUSS!!!
Jozefina
Már csak az a kérdés, hogy ki szív nagyobbat orbán, vagy mi magyarok???
justhpeter
Orbán mondja:
"Arra kaptam felhatalmazást a magyar választóktól, hogy a magyar kultúrát, identitást őrizzem"

Ritka nagy hazugság. A magyar választó részegen és bedrogozva sincs akkora marha, hogy egy műveletlen, unintelligens bugrisra bízza annak a nemzeti kultúrának az őrzését, amiről a tahónak még mínusz ismeretei sincsenek.
kokopelli
@justhpeter: vallja be,hogy az EU megszoptata mint a naposbocit,oszt annyi!
Az Orbán fogja megvédeni a kultúrát,amikor még be sem mutatták neki?
Majd a Lala elmeséli nekihogy mi az, és hogy kell enni! :--)
papa.49
@kokopelli: Az ,,üstház egyetemen,, ahol lógott nem oktatták a magyar kultúrát !!!
quadrocopter
@durbincs: Buta kérdéseiddel fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez! Szemlére vágtad már a tanyádat a menekültek részére? Ott fogsz aludni, lábtól!
papa.49
Nos csutigörény akkor VÉGRE KELL HAJTANI A BÍRÓSÁGI VÉGZÉST, oszt. jónapot !!!
quadrocopter
"Arra kaptam felhatalmazást a magyar választóktól, hogy a magyar kultúrát, identitást őrizzem."

Ja! Tehát szó sem volt lopásról, lenyúlásról, csalásról, harácsolásról, hazudozásokról, trükkös saját lábon állásról, új/régi "keleti kapcsolatokról" az ország sárba rántásáról, hatalmas eltartott parazita csicskahorda felépítéséről és pénzeléséről, ostoba és,primitív kekeckedésekről ( bár a beceneved nem véletlenül volt "kecó" azaz kekec!) kötvényesekről! Igaz - Geci?
silber13
@durbincs: Tudja maga csökött agyú, mit jelent a combo sző? Megint marhaságok kapart!:-))) Mi köze van az itteni maga áltakl piszkáltaknak a jazz együtteshez? He???:-)))
kokopelli
@silber13: ..honnan a ß@rból tudná a vén ismételgetős f@ß mi az a combo?!?
Felszedi a "trollzsét" oszt annyi! Utána sem néz kiről-miről van szó csak beleugat! :--(
Szerencsétlen vén getczi!..:--))))))))
Desischado
Szó nem volt lopásról, korrupciórl és még sorolhatnám hogy mire nem kaptál felhatalmazást, te hazug büdös parazita! Én nem hatalmaztalak fel semmire! Te meg a kúltúra, te szellemi nyomorék! Azt sem tudod, hogy eszik e, vagy isszák!
silber13
@durbincs: A felettébb értelmes válaszából látszik,hogy fingja nincs a jelentéséről, mert most sem tud becsülettel válaszolni,hogy elnézést, de hülye vagyok hozzá, helyette össze-vissza makog, mint egy elmebeteg résus majom. Vén hülye!
RonaGyuri
A pofám leszakad

Titanilla mi lesz ez-utánra kérdezett rá

Az M1-es szörnyecskéje a migráncs-ítélet, pontosabban Orbán tegnapi szóhasmenése rá vonatkozó része kapcsán bájcseveg a kormányzati szakértővel. Végül arról érdeklődik, hogy most mi is lészen ezután, elárasztják az országot a migráncsok. Aki a harcias majd jönnek a jogászaink osz’t jó-napot helyett csodálkozva visszakérdezett: mi lenne, hisz csupán párszáz kérelem elbírálásról van szó! =))
kokopelli
@papa.49: (15:01 tennap)
A fellépése a fehérvári csehóban mint (genyó-vokál) kibaxta a hordó feneklét az neten!
Egy európai ME ennyire gyökér lehet?Jaaa! A "legek könyvében" az első helyen lenne!
Bemutattam a haveroknak a határon kívűl,és azok még ma is azon a cigón röhögnek!
silber13
@durbincs: Megint és mindíg tök összefüggéstelenül katrattyol vén hülye! De ez betudható a notórius iskolakerülésének melynek okán a csaláédja ennyire hülyére verte! A butasága onnan való, a paraszt viselkedését a mentoraitól és a gazdáitól tanulta!:-))
silber13
@durbincs: Egy kérdés még: Na, mi az a combo?:-))) Nem tudja, mars a rokonai közé a disznóólba, ahová való!:-))
papa.49
@kokopelli: Nem csodálkozom rajta ...
A ,,műveltsége,, kiütközött rajta ))))))))))))))))
mackoka46
Te ócska mocsok te biankó csekket kértél felhatalmazás gyanánt, annyi vér nem volt a pucádba hogy kiálljál tv vitára. Mintha a kamerákba nem tudnál belehazudni !
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek! Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
kukac50
Akkor lett volna illő tudomásul venni amikor megszavazta és aláírta,elmebeteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.