Nem változtatja meg a menekültekkel kapcsolatos politikáját a kormány, de tudomásul veszi az EU-bíróság ítéletét a kvótaperben - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A szokásos sorosozás mellett a kormányfő most több színes hasonlattal is élt a menekültkérdésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánnak van pofája erkölcsről beszélni? Ebben a contextus-ban: "A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, és ez jót tegyen a régi tagállamoknak. De összekötni bármilyen politikai kérdést, így a menekültek kérdését is ezzel a pénzkérdéssel erkölcstelen"
Pontosítsunk A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, s ahogy ezzel ártunk és qurmányunk bánik, nos az tényleg erkölcstelen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Orbánnak van pofája erkölcsről beszélni? Ebben a contextus-ban: "A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, és ez jót tegyen a régi tagállamoknak. De összekötni bármilyen politikai kérdést, így a menekültek kérdését is ezzel a pénzkérdéssel erkölcstelen"
Pontosítsunk A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, s ahogy ezzel ártunk és qurmányunk bánik, nos az tényleg erkölcstelen!
Sámannus
Nem pávatáncol, hanem széttárja a lábát, mint egy sarki ribanc. Hol ennek, hol annak.
Most még az is kérdés, meddig van hatása a gyógyszereknek. Általában addig amíg el nem fogy a lóvácska.
karma1
Akkor miert irt egy hosszu le're eresztett levelet Junckernek?
magyarbakancs
Csütörtökön hánytátok a rizsát,hogy így meg ügy ,és ti mindent meg fogtok vétózni.
Pénteken meg tudomásul veszitek az ítéletet.
&zart ér a dumátok.
Olyan mint a cigány beszéd se vége se hossza.
colibri
Fél 8-tól fél 9-ig kereken egy órát dumált a rádióban. Mi a francokat tudott annyi ideig hadoválni? Természetesen kikapcsoltam, sosem hallgatom.
Nessy
Magyarországon érdekes eredményt hozna egy genetikai felmérés!
Felsorolni is hosszú lenne, mennyi lenne a "nem magyar" gén. Igaz, olyan nem is létezik! A Trianon előtti nagy Magyarországon, bármily hihetetlen, de nem a "magyar" volt többségben. Szép hivatkozási alap az ezeréves magyarság, de azért kezeljük a helyén. Igen, "olvasztó tégely"vagyunk, és ettől vagyunk jók.
tudode
Visszagondolva megszólalásait, az átkostól kezdve napjainkig CSAK HŐBÖRGÉSRŐL hallani tőle szapul, kárál, uszít ellenfeleit ELLENSÉGNEK KIKIÁLTVA hol ezt, hol azt, hol virtuális ELLENSÉGKÉPEKKEL KÜSZKÖDVE!
.
30 év után MINTHA MAGÁNAK szólna 1988-ban, az átkosban:
.
Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
MOST MÁR AZ A KÉRDÉS KI ZAVARJA EL "EZEKET" az átkosnál is átkosabbakat.
.
Más a múltból:
.
György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Ma már OSZTOZKODIK az Orbán dinasztia a székházeladásból kiszakított, megsokszorozódott vagyonon!
.
MI KÉNE, HA VÓNA ezen kívül, amelyet VILÁGOS PILLANATÁBAN ÁTGONDOLHATNA! .

.
Nessy
@colibri: Ugyanazt, de háromszor!
A hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell mindent elmondani! A fideszeseknek ki is kell plakátolni!
Hellcat
Amióta megszületett az ítélet harsog a fideszes propaganda ganészóró, hogy EZ HALLATLAN EZ megengedhetetlen, az igazi harc csak most kezdődik stb...erre most jön a törpe és a beletörődöm válasszal tönkrebassza az egészet. Anno azon pedáloztak, hogy a szegény menekültek akik a háború elől jöttek ide azokat tényleg be kell fogadni, a kormánynak a gazdasági bevándorlókkal van baja...majd ezután beengedtek 18000 gazdasági bevándorlót pénzért, most meg hogy tényleges menekültek jönnének ki lett baszva a balhé. Ráadásul nem ~1300 jönen hanem kevesebb...itt van majdnem 4 millió magyar akik a létminimum alatt tengetik életüket minket meg majd kb 1000 menekült fog földhözbaszni nem?
Pálinkás Pál
@Nessy: tudod hogy csúsztatsz,igaz??? némileg más genetikailag ha két kaukázusi típus keveredik...vagyha egy kaukázusi meg egy nigger...akik genetikailag is különböznek..és mielőtt pampogni kezdesz..ez rögtön kimutatható,ha nem hiszed olvass utána!!!
bakegya
@magyarbakancs: mert az is!-megtoldva még egy orrhosszal,és ez a puha pöcs lehet Magyarország miniszterelnöke még holnap is !-.
bakegya
@colibri:"PICIT,picit" jól el van a kocsis évikével!-neki való 120 kilós falat!-mind a kettő saját magával beszélget-ÉS EZ A FÉLIG MEGHÜLYÍTETT ORSZÁG EZEKRE FIGYEL!-na ez az igazi nagy gáz.
bakegya
Ez a köpönyegforgató, hazugovics g...mindent aláírt ,megszavazott-aztán hátbabaszta a bizottságot jogilag...mert politikai jogot sértett,aztán kérvényt ír a pénzért-de MAGYARORSZÁGRA NÉZVE NEM JELENT SEMMIT-ÉS MÉG EL IS KELL FOGADNI-DE IDE NE JÖJJÖN EGYETLEN MENEKÜLŐ EMBERSZABÁSÚ SE-orsos vicctor -NA MAGYAROK ENNEK A FAZONNAK NYALJÁTOK A SEGGÉT ÉLETE VÉGÉIG...HAJRÁ!
a helység kalapácsa
Természetesen kényszerűségből.
Felmérték a helyzetet, és látták, hogy többet veszthetnek, mint nyerhetnek ezen az ügyön, ha tovább erőltetik.

Igazából az a lényeg, hogy orbán vesztett - MEGINT!!!
Persze, ezt úgy kommunikálja le a nagyokat kummantó kommunikátor kommandó, hogy nyertek.

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.