Kijött az eddigi legátfogóbb jelentés arról, hogyan irányítja Putyin a külpolitikát és a propagandát. Magyarországnak is jutott benne szerep, ha nem is örömteli.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebben csak annyi az újdonság. hogy most le is merte írni valaki.
A lényeg eddig is köztudott volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ebben csak annyi az újdonság. hogy most le is merte írni valaki.
A lényeg eddig is köztudott volt.
Hellcat
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Oroszország expanziója, újraerősödése egy valóságos kihívást jelent a Nyugat számára. Olyan fenyegetést, olyan kihívást, amely Közép-Európából kiindulva elérheti az Európai Uniót, sőt elérheti a szövetségesek katonai erejét is. Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni" - mondta Orbán Viktor 2007. október 1-én a Lakiteleki Találkozó 20. évfordulóján tartott beszédében.
Jozefina
Kemény cikk!!
Leírja putyin felfedhető aljasságait. Nem véletlen, hogy egy korábbi kimutatás szerint feltételezhető, hogy csak Magyarországon 6000 orosz ügynök dolgozik keményen. Orbán tudta és beleegyezése nélkül ez nem lehetne.
"Magyarországon az orosz külpolitika célja az, hogy tovább erősítse a Fidesz propagandáját, és ezzel minél EU- és Amerika-ellenesebb országgá tegye Magyarországot."
Hát lehet majd választani, ha megérjük: orbán vagy Európa, Európa vagy Oroszország???
namihami
@Hellcat: 10 évvel ezelőtti nyilatkozat? Hiszen már a tegnapelőtti is érvényét veszítheti és gyökeresen ellenkezőjébe fordulhat, ha a zseb úgy kivánja meg. Következetesség, irányvonal? Ugyan kérem.
A rajongók egyébként is max. egy aranyhal memóriájával bírnak.
Manhattan
"Magyarország félúton van a listán, mert közepes fenyegetettségnek vagyunk kitéve, de egyáltalán nincs intézményi rendszer, ami ezt kivédené. A jelentés szerint Orbán Viktor egyáltalán nem szövetségese Oroszországnak, de az oroszok nagyon értékelik, hogy a magyar miniszterelnök folyamatosan pusztítja belülről az Európai Uniót. Magyarországon az orosz külpolitika célja az, hogy tovább erősítse a Fidesz propagandáját, és ezzel minél EU- és Amerika-ellenesebb országgá tegye Magyarországot."
Nessy
@namihami: Kikérem az aranyhalak nevében! Nekik 9 mp. a rövidtávú memóriájuk! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.