És szívesen beszélget vele bármiről. Az Európai Parlament elnöke szerint pedig Magyarország a szolidaritásra mondott nemet a kvótaperrel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Remélem bevezetésképpen lebasz neki két rendes maflást !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Donáld Tramp: ez a te saját súlyos de egyéni problémád!
Az meg külön móka, hogy ez a dagadt törpe neked a legmagasabb, nem is beszélve műveletlen paraszt-suttyó voltára. Az egyértelmű hogy közülünk, mármint a normális konzervatívok (akik tudjuk is, hogy mit jelent) közül neked senki sem tetszhet! Neked az Orbán-féle szaros komcsi kölkök + ex-KISZ titkárok az isten! =))
Donáld Tramp
@RonaGyuri: BP-értelmiség, belvárosi romkocsmák mélye... Kinyilatkoztatott !!! :D :D :D
Mindig azt hittem TE GYURI EMBER vagy Hát Pech.
RonaGyuri
@Donáld Tramp: én nem is gyanúsítalak ezzel, mert egyértelmű idióta baromságaidból, hogy retardált barom vagy!
karma1
Csak ugy, mellekesen: mitol nezzen ki Juncker "jobban"? Majdnem 10 evvel idosebb a csuti potrohosnal, Soros Gyorgy pedig 84 eves.
Szivesen nezegetnek olyan portrekat, amiken az emlitett koru ferfiak (a fentiek) ugy neznenek ki, mint Justin Bieber, orban meg ugy, mint Brad Pitt...
Ha en dolgoznek olyan felelos beosztasban, mint Juncker, es az en rendszeremet tamadna nap mint nap egy dakota pavatancos, akkor en is inkabb medveanyora hasonlitanek, mint a 20 eves Brigit Bardot-ra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.