A moldáv férfit letartóztatták, de pénzért akár ki is engedik.

Előzetes letartóztatásba került, de négymillió forintos óvadék megfizetése esetén szabadlábra kerülhet a fővárosi BAH-csomópontnál szerdán halálos balesetet okozó sofőr – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék péntek délután az MTI-t.

Mint megírtuk, a főváros XI. kerületében, a BAH-csomóponti felüljárón szerda hajnalban ütközött össze egy kisbusz és egy személyautó. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Ennyi pénzért szabadulhat a BAH-csomópontnál balesetező sofőr

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Fővárosi Főügyészség péntek reggeli közleményében azt írta: a sofőr, E. S. előzetes letartóztatását indítványozzák. Ezt azzal indokolták, hogy a moldovai állampolgárságú gyanúsított Magyarország területén sem lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel, sem Magyarországhoz kapcsolódó bármilyen kötelékkel nem rendelkezik, vagyis eltűnhet a bíróság elől.

A bűncselekmény büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

A bíróság megállapította, hogy a gyanúsított büntetlen előéletű, de külföldi állampolgár, akinek Magyarország területén sem lakóhelye, sem tartózkodási helye nincs. A végzés szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, azonban önmagában a tény, hogy a terhelt külföldi állampolgár, még nem indokolta a legsúlyosabb kényszerintézkedés alkalmazását. Ugyanis – mint írták – E. S. családi körülményei rendezettek, családja Olaszországban él, és gyermeke ott tanul.

A bíróság az óvadék összegét négymillió forintban állapította meg. 

E. S. csak a jogerősen megállapított óvadék befizetése esetén szabadulhat, addig előzetes letartóztatásban marad, amely az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb október 8-ig tart.

A végzés nem jogerős.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
csak négy milla? egy (vétlen) halott(esélye nem volt kerülni) nyolc sérült...mentők, rendőrség, tűzoltók, órákig lezárt útvonal, emberek ezrei szoptak egy seggfej miatt..

ha ezt összeszámolom, már az is jóval több négy millánál...

ez egy új baltás eset lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
10 oraval ezelott irtam, tehat mar egy napot sem var a simlis kormanym, ha a sajat boret kell menteni: (hiszen szerintem mar tuti, hogy koze van a letelepedesi kotvenyesekhez)

"Keressek csak a nevet a letelepedesi listasok kozott,... Lehet, hogy o mar jovore keri vissza a 300 ezer eurojat + kamat+ hozamot?
Mert a magyarok csak halaval tartoznak neki, hogy ennyi penzt kolcsonzott az orszagnak, es a rogantonyoeknak is gyarapodott a szamlaja...
Mondom, kivancsi leszek, hogy halalos baleset okozasaert elozetesben tartjak-e, vagy szabadon engedik (ha letelepedesi kotvenyes)"
namihami
De ha néhány millió dollárt átutalnak egy Orbán-közeli bankszámlára, akkor akár ki is adhatjuk.Ezt hívják ezentúl ""Azeri-effektusnak""
Hol is hallhattunk ilyesmiről?
volvós
Ez igen !! Ennyit ér egy halott, sok-sok sebesült a Magyar
(i)gazságszolgáltatás pénzéért felelőse szerint
Hova is vándorol ez a négymilla ???
Nos, Uraim és Hölgyeim lehet szóvátenni ...
Ellenzékiek ??? Hol a f@szba csavarogtok ???
nem tibi
Kelet- Nyugat kapuja leszünk ,persze , Halálkapuja .
ITT MOST 4 milliót ér egy EMBERÉLET . :-(((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.