Amennyiben Rogán Antalnak van konkrét információja, ami alapján külföldiek szerveznek őszi zavargásokat, nyilvánosságra kell hoznia azokat. Ha csak blöfföl, azt számon kell kérni rajta, ezért az Együtt elnökségi tagja közveszéllyel fenyegetés gyanújával feljelenti a propagandaminisztert.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Horizont: Ha bármi féle felkelés lenne esetleg ellnük már előre rákenték a Sorosra...előre bemocskolták...régen legalább csak utólag kapcsolták az egészet mondjuk a gyurcsányhoz és azzal járattak le bármi féle polgári elégedetlenséget. Most már előre csinálják. Annyira undorító, hogy az nemigaz...ha az ország fele tüntetne ellenük akkor is csak azt kiabálnák, hogy más a hibás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nagyon igazat adok neki! Frászban tartják az ország népét, miközben sorban derülnek ki a disznóságok: Pharaon, Safarov meg a többi bűnözők titkos pátyolgatása...Szörnyű ami itt folyik, hogy egyfolytában fosatja a kormány a saját választóit! Szerintem párjuk nincs az egész világon, semmitől nem riadnak vissza a hatalom gyakorlása érdekében! Rogán úr/?!/ amúgy is a begyemben van a sok-sok hazudozásával, amit a devizahiteleseknek ígérgetett a választások előtt! A "legszavahihetetlenebb" politikus cím nálam az övé!
quadrocopter
@Horizont: A temetkezés meglátja ezt a fotót, már ugranak is ásni!
Cicamama55
@Horizont: Nagyon élettelen, kifacsart feje van. Ezt a fokozott folyadék veszteség okozhatja! :)))))
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2017/09/18207613_2753a0ca550f3f38983e3c99f431efb8_wm.jpg
Rogán tudni véli, hogy a zavargások esetében „vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak”. Ami vagy blöff, vagy nem blöff. Ha blöff, akkor nem több egy hangulat-, és félelemkeltő gesztusnál. Ha azonban nem blöff, akkor a miniszterelnök kabinetfőnöke azt is elmondhatná, hogy az információi alapján tett-e már tisztelgő látogatást a belügyminiszternél? Mert amennyiben neki megbízható információi vannak arról, hogy zavargásokat készít elő bárki, akkor ez a legkevesebb, ami egy kormánypárti politikustól elvárható. Ellenkező esetben még azt gyaníthatná bárki, hogy a zavargásokat az ő tudtával és belegyezésével készítik elő. Ami a beosztása miatt még azt is jelenthetné, hogy a miniszterelnök tudtával és belegyezésével. Ez pedig nem lenne szép dolog. Így várjuk meg türelemmel, hogy Pintér Sándor milyen jelentést tesz le az asztalra a kabinetfőnök bejelentésével kapcsolatban.
justhpeter
A rendőrségnek(ügyészségnek) hivatalból meg kell tagadni a nyomozást a 2012. évi C. Törvény (Btk) IV. Fejezet 15.§.b) és h) pontja alapján. Vagyis még a nyomozásig sem juthat el.
/: b) a kóros elmeállapot, - magyarul: nem csak tróger, degenerált is
h) a törvényben meghatározott egyéb ok - magyarul: Orbán :/
a helység kalapácsa
rogán antal, egy paraszt.
Tényleg sajnálom, hogy ennyit parasztozok, de erre a fajtára egyszerűen nincs jobb szó.
Ott az a sok pénz, nyilván sokat tanult, tapasztalt az idők folyamán, de mégis ugyanolyan büdös paraszt maradt (HA NEM ROSSZABB !!!).

A belső emberrel van a baj.
A gondolkodást működtető erővel van a baj.
Az intelligenciával. van a baj (persze, nem feltétlenül az IQ-val, mert, ha valaki érzelmileg /EQ/ zakkant, azon az IQ sem segít).
Ezeket a dolgokat nem lehet megvenni, és nem lehet megtanulni.
És ezek a dolgok nem is születés kérdése.
Csak két út van (és nincs középút!): a jóravaló törekvés, és a rosszra való törekvés.
Csak ennyi a különbség ember és ember, angyal és démon között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.