A képviselő fenyegetőzött és antiszemita megjegyzéseket tett Varga-Bíró Tamás zenészre. – erősítette meg a hírt az ügyészség szóvivője az MTI-nek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Zagyváénak már a neve is jelzi, hogy vele szemben büntethetőséget kizáró ok áll fenn!
CsipkeRózsa
Érdekes, régebben Orbán a Jobbikkal mondatta ki az antiszemita mondatokat, most már az olyan szavakért elrendeli a képviselő elleni eljárást.
Eladott Ország
Két radikális barom – akik szerint a liberális és a zsidó egyaránt szitokszó – egymás torkának
esik, az egyik feljelenti a másikat, a szalon-antiszemita téeszelnök-miniszterelnök meg utasítja
az olajszőkített belügyminisztert a bérsajtó nyilvánossága révén? Ki osztott lapot ebben az egyenletben Orbánnak? Milyen alapon utasítgatja ő a rendészeti szerveket, hogy a törvény teljes szigorával lépjenek fel? Ez nem magától értetődő, ehhez külön utasításra van szükség?
Milyen banánköztársaság az, ahol a miniszterelnökre és a belügyminiszterre tartoznak
szélsőséges barmok minden kritikán aluli csörtéi? És ha Zagyvának nem lett volna köze a Jobbikhoz, és ha Vargabé nem kimosakodott, jobbikos szimpatizánsból fideszes rajongóvá előlépett, újabban az Echo Tv-ben is haknizó véresszájú seggfej lenne, Orbán Viktor akkor is személyesen intézkedik és utasít? Ha Magyarországon zéró tolerancia lenne az antiszemitizmussal és úgy általában az ordas szélsőségekkel szemben, ha nem erre a vállalhatatlan gyűlöletre idomítanák ezt az országot sikerrel nyolcadik éve, akkor a Fidesz valószínűleg nem lehetne ma kormánypárt. Akkor nem plakátokról üvöltenék bele az arcunkba, hogy ezen a héten éppen kit kell gyűlölni. Akkor a miniszterelnök nem merne arra vetemedni, hogy kézivezérlésen tartsa a hatóságokat (apropó, azt már tudjuk, hogy Rogán miért aludt együtt Pintérrel ama bizonyos kormányellenes tüntetés estéjén-éjszakáján?). Akkor a hatóságok (a rendőrségtől az ügyészségig) maguktól, automatikusan, rivaldafény nélkül tennék a dolgukat. Akkor a zéró tolerancia a migránsok, cigányok, más véleményen lévők, liberálisok, melegek, szegények kirekesztésével szemben is működne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.