Hogy az első felütés kontrasztja még élesebb legyen, idézzük fel, mit mondott az ország ifjú, ám sokat tapasztalt, flott-beszédű külügyminisztere rögvest az Európai Bíróság kvóta-ítélete után: A döntés felháborító és felelőtlen, az igazi csata csak most kezdődik el, a döntés veszélyezteti egész Európa jövőjét, biztonságát, politikai döntés született, a politika megerőszakolta az európai jogot. Mindezek után pár napra rá a "főnök" beül az állami rádió mikrofonja mögé, és szól az ő népéhez. Van is meglepetés, ám nem sokáig, hamar "helyreáll a világ rendje". Jöhetnek az elemzők. A bírósági ítéletet tudomásul kell venni. Igen, ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök reggel a Kossuth rádióban. És, hogy még nyomatékosabb legyen, azt is hozzátette: Betű szerint egyetértek Robert Fico szlovák miniszterelnök álláspontjával. A szlovák kormányfő már az ítélet utáni azonnali reakció során a magyarországi tirádáknál jóval békülékenyebb hangot ütött meg, közölte: elfogadják a bíróság...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A maflás zavart okozott a zavarodottak körében, elment az áram, csipognak, hápognak, egymás ellenében is, de az a lényeg, hogy szopnak, mert megérdemlik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
www.youtube.com/watch?v=L-7hcownxGw

Anyádba rúgjál bele, aki a világra szart téged, te geci!

Minél magasabbra jutsz, annál nagyobbat esel.
Ez meg van neked, te "-nyik"?

Látod már, ahogy véresre lesz ütve, rúgva orbán teste, aztán fell lesz akasztva egy lámpavasra a kis dagadt geci véresre ütött/rúgott este?
a helység kalapácsa
Este van.
Este lesz.
Mert este minden más...

A sok hülye!

Jó lesz elmenni innen.
igazából gyűlölöm ezt.
Húzatok a picsába!
nyanya001
pestibulvar.hu/2017/09/08/uj-mediahaboru-lehet-hogy-a-valasztasokig-bedaraljak-az-rtl-klubot/
Nagyon nem teszik a mocskos maffia bandának, hogy megmondják az igazságot !
Holott, az ellenzéket is gyepálják mert megérdemlik !
De ez a hatalom nem tűr ellentmondás !
Rákosi és Sztálin tapsolnak holtukban is !
Sőt ! Ezt még Csaucseszku is megirigyelhet !
Edmond Dantes
Dübörög az országban a baltás gyilkos kiadatásával kapcsolatos korrupciós találgatás,amelynek a nyilai Orbán felé záporoznak.Bemegy a közrádióba és a mikrofont tartó nő egy szóval sem veti fel a témát,még azért se,hogy legalább lehetőséget adjon neki a vádak visszautasítására.Ez már annyira büdös,hogy üvölt a vádak valódisága,A téma tabu,ha nem beszélünk róla,akkor az nincs!!!.Egy demokráciában élő ember elképzelhetetlennek tartaná azt,hogy a BBC-nél ilyen megtörténhetne.Nálunk ez a szervílizmus a norma. Ez a színvonal jellemezte a kvótával kapcsolatos "beszélgetést" is.
justhpeter
@Edmond Dantes: Találgatás vagy találat ? A dátumok is nagyon közeliek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.