elfeledkezett megemlékezni arról, hogy az egész kvótamizéria valójában nem betelpítésről, hanem lefolytatandó eljárásról szól. Ami nagyjából annyit is jelenthet, hogy a folyamatosan duzzadó közszolgálati nyaloncbanda nem képes msáfélezernél is kevesebb ember esetében lefolytatni a regisztrációs, és az ezzel kapcsolatos felülviszgálati eljárást. Aztán arról is „elfeledkezett” a hívei szemében szinte már szent ember, hogy Brüsszelben mindent aláírt, amit elébe tettek, és mindent megszavazott, amelynek a szavazására bemerészkedett. A kvótákat is! Igazi uniós szűzkurvaként. Miközben adós maradt azzal is, hogy felsorolja az elmúlt negyven generációból valamennyi biológiai ősét. Nem elsőként mulasztva el ezt az apróságot azok közül, akik szinte már Isten által is ideteremtett hülyegyerekként feledkeznek el a történelemről. Noha elfogadom, hogy a potom 549. 755. 813. 888 ős felsorolása nehezebb dió, és tovább is tart, mint belenyöszögni az éterbe azt, hogy ő, Orbán Viktor sosem fog...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Manhattan: "Felkapaszkodott, megöregedett kisfiú!"
Töretlen péniszirgységgel a falusi öltöző melletti zuhanyozóból.
Az örök második vonalbeli önjelölt zseni.
Manhattan
Orbán a fő miniszter-csicskásait behajtotta az általa kitalált migráns-mocsárba és ma ott is hagyta őket.Ők most bizonyára úgy mennek a következő csatába, hogy közben , magukban gazdájuk édesnyját emlegetik nem kifejezetten emelkedettt stílusban. Erős és keserves gondolkodás után a felcsuti önjelölt király rájött: még sincs élet az EU-n kívül, annak pénze nélkül. Miből is tudnának -ő és bandája- dinasztiáik építéséhez , felfoghaatlanul nagy pénzeket elsíbolni? Eőrelátható nagy kudarcát Ficóra hivatkozva ismerte be,akinek több az esze, gyalkorli érzéke a magát a széteső félben levő visegrádi négyek vezérének képzelő felfuvalkodott gömböcénél. (Szlovákiai magyar ismerőseim is ezt mondják.)A bérekről szóló szövegén sírva lehet röhögni:Nem a kormány és gazdasági elitje alakítja a magyar béreket? Milyen bérek lennének Magyarországon az ide települt,összeszerelést végeztető német multik nélkül? Mi is a csak vájtfülűeknek érthető, sorosozó, álharcias Orbán nyilatkozat lényege? A csehek, szlovákok esze a helyén van és az orbánbarát lengyel miniszterelnök is elismerte a luxemburgi EB ítéletének végrehajtási kötelezetségét és kijelntette: Lengyelország az EU mellett elkötelezett. Felkapaszkodott, megöregedett kisfiú! Egyedül maradtál és sajnos, nekünk.
GeoCravker
@Manhattan: "Felkapaszkodott, megöregedett kisfiú!"
Töretlen péniszirgységgel a falusi öltöző melletti zuhanyozóból.
Az örök második vonalbeli önjelölt zseni.
bencemacska
@GeoCravker: ma,21:46
Majd játszik a kisvasútjával a megöregedett kisfiú!-:)))
Nekem roppantul tetszik a jogtudós triumvirátus:
Tarajos: minden fórumon fellebbezünk!
Ügyvédi iroda tulajdonos 'gazságügyi miniszter: az ítélet jogerős, fellebezésnek nincs helye.
Vezír degenere: Az ítéletet tudomásul vesszük!
Kutyákat bezárni, nehogy valamelyik bekapja!!!
Kookas
@quadrocopter: azért ilyen kedves jelzővel hogy kis,kicsi nem illik illetni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.