Annyi engedély áll benn naperőművekre, mint Paks2 teljes kapacitása. Mondjuk még az sem teljesen kizárt, hogy Paks2 is működtethető lesz gazdaságosan. A megújulók sem tökéletesek csak jobbak, az elektromos autók miatti felbuzdulás pedig kényszerből is történt. Az egyik nagyobb magyar, megújuló energiával foglalkozó cég, az Alteo vezetőjével, ifj. Chikán Attilával interjúztunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez lenne a normális, napenergiát használni. Ezt kell támogatni mindenhol.
Főlökött
Normális is lenne, ha nem cuppant volna rá, sok lenyúlós, mást lükének néző erre a témára. Ha rákeresünk a napelemekre, csak ingyenes árajánlattal találkozunk, ja meg persze hitel felvételi lehetőséggel. 7-8-9 éves megtérüléssel, pedig lehet ennél jobb is, csak dolgozni kell érte.
Én idén építettem a házikóba, egy 2kw-os rendszert, mely Eon-mentes, saját tulajdonú és fogyasztásom megnegyedelődött. 2 dolgot nem tudok vele üzemeltetni, 1., kerámialapos, 2., mosógép. Ez a két nagy fogyasztó maradt, melyek szerencsére ritkán mennek.
Sámannus
Nálunk erről is tíz sor bőrt húznak le.
Valamire jó lesz, mondjuk Paks felett a Dunát hűteni, hogy ne legyen lejjebb belőle halászlé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.