Elképesztő videót közölt az N1 tévé, a Fidelitas nyári egyetemére beépült munkatársuk készítette. "Ma már nem elég fideszesnek lenni, orbánistának kell lenni" – ez hangzik el az N1 tévé videójában. A tévé egyik munkatársa beépült a Fidelitas nyári táborába, és ott meghallgatta a 888.hu újságírójának, Horváth József Györgynek az előadását is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Mária anyám ! Hát ezek még állami kutya hergelőknek sem lesznek jók.
Ez a fajta agymosás nem bűncselekmény ? Olyan mintha megerőszakolnák őket.
Manhattan
Orbán a fő miniszter-csicskásait behajtotta az általa kitalált migráns-mocsárba és ma ott is hagyta őket.Ők most bizonyára úgy mennek a következő csatába, hogy közben , magukban gazdájuk édesnyját emlegetik nem kifejezetten emelkedettt stílusban. Erős és keserves gondolkodás után a felcsuti önjelölt király rájött: még sincs élet az EU-n kívül, annak pénze nélkül. Miből is tudnának -ő és bandája- dinasztiáik építéséhez , felfoghaatlanul nagy pénzeket elsíbolni? Eőrelátható nagy kudarcát Ficóra hivatkozva ismerte be,akinek több az esze, gyalkorli érzéke a magát a széteső félben levő visegrádi négyek vezérének képzelő felfuvalkodott gömböcénél. (Szlovákiai magyar ismerőseim is ezt mondják.)A bérekről szóló szövegén sírva lehet röhögni:Nem a kormány és gazdasági elitje alakítja a magyar béreket? Milyen bérek lennének Magyarországon az ide települt,összeszerelést végeztető német multik nélkül? Mi is a csak vájtfülűeknek érthető, sorosozó, álharcias Orbán nyilatkozat lényege? A csehek, szlovákok esze a helyén van és az orbánbarát lengyel miniszterelnök is elismerte a luxemburgi EB ítéletének végrehajtási kötelezetségét és kijelntette: Lengyelország az EU mellett elkötelezett. Felkapaszkodott, megöregedett kisfiú! Egyedül maradtál és sajnos, nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.