Nyilatkozatpárbaj zajlik Lázár János feleségének alapítványa körül. Az LMP társelnöke még csütörtökön tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a koraszülött gyerekek családjával foglalkozó Korábban Érkeztem Alapítvány, aminek kuratóriumi tagja Lázár János felesége, a nyáron 1,2 milliárd forintos uniós támogatásban részesült. A politikus kikérte a projekt dokumentációt, és arról beszélt, hogy az bűzlik a lopástól, Farkas Flórián-szintű korrupcióról beszélt, mert olyan pénzek tűnnek el, amiket kiszolgáltatott embereknek szánnak. "Gazemberséget, bizarr, elképesztő költéseket" emlegetett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Minden tiszteletem Hadházy Ákosnak,

s teljes mértékben igaza is van

Ahogy arról a 444.hu beszámolt „Csepreghy: Hadházy Ákos egy tudatlan gazember” című írásban a Lázárné tensasszony kreatív adakozásáról beszámoló politikusnak keményen beszólt a férjem uram samesza.
„Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára tudatlannak és gazembernek nevezte Hadházyt, amiért szerinte "úgy támadott meg kizárólag politikai haszonszerzés miatt egy kiemelten fontos feladatot végző alapítványt, hogy annak működéséről és az általa kétségbe vont pályázatról valójában fogalma sincs". Az államtitkár bocsánatkérésre szólította fel Hadházyt, aki ezt megtagadta”
Meg kell jegyezzem, hogy ártunk és qurmányunk hónapok óta úgy száll bele Sororsba és az általa (pontosabban neki tulajdonítva) támogatott szervezetekbe:
politikai haszonszerzés érdekében, hogy fogalmuk sincs arról, hogy kik, mit és hogyan csinálnak! =))
Csak a rend kedvéért az állítás persze nem igaz Hadházyra, lévén a hivatalos adatokból dolgozott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
Röhej, amikor az ótvaros fidesz-kdnp-s kormány funkcionáriusai próbálnak fínomlelkű humanistának feltűnni és azokat mocskolják, akik eddig is fáradtságot nem kímélve próbálták felrázni ezt az apatikus társadalmat.
Csepreghy és bűntársai mélyen lehajtott fejjel, marcangoló bűntudattal legyenek szívesek magukba nézni. Amit a humán feladatokat - nem ritkán a kötelezettségeit cinikusan elhanyagoló állam helyett - felvállaló civil szervezetek és a "megtagadott" egyházak működésének ellehetetlenítése ügyében művelnek az egy beteges elme gonosz terve a félelem, a kiszolgáltatottság, a megalázottság érzetének fenntartása érdekében.
Egy alapítvány nem attól lesz "tisztességes, kikezdhetetlen", hogy orbánéktól kapja a forrásait és lázár felesége a kuratórium tagja. Egyébként is egy "gazemberekból álló" politikai elit klub tagja ne gazemberezzen olyanokat, akiknek egész élete, tevékenysége nyitott könyv.
Sziszifusz
Csepreghy egy jól képzett, rafinált politikus. Ennek ellenére ahelyett, hogy a Hadházy által kifogásoltakat, tételesen, adatokkal cáfolta volna, inkább "lement bunkóba".

A Fideszes megszólalók, azon ritka esetekben, amikor nyilvános vitába keverednek és sarokba szorítják őket, akkor a gerinces reagálás helyett következik a hazudozás, személyeskedés, bunkóskodás. Ezt a mostani eset is bizonyítja.
RonaGyuri
@Sziszifusz: hogy jól-képzett lenne azt nem hiszem, de a második bek.-ben igazad van, íme egy másik példa rá (az én kommentálásommal):
Lezsák, Lezsák nem tudsz normális módon nyilatkozni

A kegyenc megaszonta

Ismerem, hogy „Bolond lukból, bolond szél fú” vagy ahogy az angol mondja „A fool is known by his speech.”, na de akkor is.
A derék magyar Hírlap tanúsítása szerint „Nem mi fogjuk megőrizni a magyarság értékeit, hanem azok őriznek meg minket - mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szombaton Budapesten a Magyar Értékek Napja rendezvényen.”
Most hagyjuk, hogy Hungarikum bigottság, meg Magyar Értékek Napja, maradjunk a tényeknél. A derék samesz nem többet s nem kevesebbet ígért minthogy: ők nem fogják megőrizni a magyarság értékeit! Igen azt látjuk erkölcs és anyagi értelemben elherdálják! =))
Ami pedig a mondat második felét illeti, szeretném remélni, hogy az eltulajdonított értékeinket az utódaink visszaveszik tőlük! =))
cs.n.
@RonaGyuri: Igen, a jólképzettségéről is van szó a cikk alatt, max. seggnyalásban az. Elég csak ezt megnézni:
cdn.blog.hu/ha/hacsaknem/image/csepreghy-cv.png
Kookas
@cs.n.: szóval akkor ő még nem dolgozott a valójában.és még mennyien vannak a parlamentbe köztük lázár is.
dr. prédikátor
@cs.n.: Micsoda szép plyafutás!!!Nem tudom ennyi és ilyen munkahellyel nem e tulképzett a geci az államtitkári beosztásba???A hadházi meg a csepreghy közötti külömbséget zongorázni lehetne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.