Orbán Viktor – valóban feltűnő – hízásán köszörüli a nyelvét a miniszterelnök kötcsei képeinek több kommentelője a Facebookon. “Inkább több mozgás kellene Miniszterelnök úr!” – írta egy… Orbán Viktor – valóban feltűnő – hízásán köszörüli a nyelvét a miniszterelnök kötcsei képeinek több kommentelője a Facebookon. “Inkább több mozgás kellene Miniszterelnök úr!” – írta egy hozzászóló a mosolyogva töpörtyűt (kolbászt?) csipegető Orbán Viktor fotójához a miniszterelnök Facebook-oldalán, ahová a szombati kötcsei találkozóról töltött fel a stábja képeket.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@quadrocopter: Ahhoz kepest, hogy milyen hosszan, - es allitolag Horvatorszagban - volt, ahhoz kepest iszonyatosan pocsekul nez ki, szerintem penteken alig birhattak folpumpalni a hajnali frocsogesehez...
namihami
Nem is biztos, hogy hízott. A fekete slankít, a libafoszöld pedig hasban erősít...
vadnarancs
A sok tudatmódosító meg nyugtató mellékhatása. Igazi vajda lett, sajnos minden téren! Ha már magas nem lehet, legalább a térfogata hasonlítson egy átlag emberéhez...
karma1
@namihami: Hizott o Aranyom, ahogy a @vadnarancs baratunk mondja, nagyon nagy szerepe lehet a bogyoknak is, mert az ilyen tudatmodosito gyogyszerek mindent lelassitanak a szervezeteben, meg persze erre a hazipalesz nem a legmegfelelobb szer...;o))
namihami
@karma1: Nem is azt írtam, hogy agyban erősít, hanem hogy hasban.
Ez a hátránya a kolbásztöltő-versenyeken való gyakori részvételnek. A jó csípős házikolbi nem igazán Norbi Update 1-es étel. Főleg, hogy ennyi puja után már a Mamin se tudja ""letornázni"" a kolbász-kalóriákat.
kokopelli
Az ilyen korcsra mondtuk kamaszkorunkban:
"A lusta macska inkább átugorná,mint körbefutná!" .."tessen mondani ez már vágósúly?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.