Szijjártó Péter berendelte a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna Budapestre akkreditált nagykövetét hétfőre, mert személyesen is tájékoztatni kívánja, hogy "szégyennek és gyalázatnak" tartja az ukrán oktatási törvény módosítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Amióta ez a csürhe uralkodik, azóta szívatják a magyarságot rendesen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És bement? Hozzá? Minek? Hülyét akart látni?
(hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe)
vadnarancs
Ki a f.szom kíváncsi rád te kakadu? Épelméjű értelmes emberek csak röhögnek a szánalmas vergődéseiden...
karma1
Dejo lenne tudni, hogy miben utasitotta rendre az ukran kulugyminisztert Tallinban...
Erdekes lenne, hogy mivel vag majd vissza az ukran nagykovet a szonyeg szelerol...
Szoval Hollandiaval megszakitottuk a diplomaciai kapcsolatot, berendelte a roman es az ukran nagykovetet, a szlovakokra allati merges, mert ok szo nelkul teljesitik a kvotat, a szerbek is kihuztak a gyufat, talan meg a cseheket es az osztrakokat nem baszta le ez a kis idiota...
Equus1
@karma1: hát szépen építi a kerítést átvitt értelemben is. Ezektől nagyobb balfaszok még nem vezették ezt az országot...
quadrocopter
Amióta ez a csürhe uralkodik, azóta szívatják a magyarságot rendesen!
Pálinkás Pál
Mit pattogsz zselés köcsög???Putyin cáron kívül már senki nem áll szóba veletek...Te olyan súlytalan vagy mint a lepkefing...gondolod valaki foglalkozik veled??
lampa laz
Ezzel az elementáris erővel Balog kollégádat is figyelmeztethetnéd az itthoni magyar nyelvű oktatás rombadöntése miatt. Amíg itthon szar a helyzet, addig ne pofázzatok át a szomszédba.
Nessy
Már megint a szomszéd ajtaja előtt söpörsz Szijjártó fiam!
bencemacska
"a külgazdasági és külügyminiszter utasításba adta, hogy a magyar diplomácia semmilyen nemzetközi szervezetben nem támogathat egyetlen ukrán kezdeményezést sem, és Magyarország nem támogat semmilyen, Ukrajna számára fontos döntést."

Így kellett becsomagolni a Putyinnak tett ígéretet, azaz kinyilvánítani, hogy helyeseljük a Krím-félsziget elcsatolását!!
peterkelemen
Így szavazzanak a határon túliak Orbánékra, hogy valójában le sem szarják őket. Én megmondtam, hogy így ők fogják a végén megszívni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.