Fölfelé buktatják vagy lefokozzák? A helyére kerül, ha ő lesz a Modern Városok Program tárca nélküli minisztere, vagy megszabadulnak tőle a Fidesz-frakció élén? A nyilvánosság fórumain sorjáznak a kérdések, mi pedig húsz évre visszamenőleg összegyűjtöttük a húsz legjellemzőbb választ. Az ember mindig szívesebben megy oda, ahol a barátaival találkozhat, mint ahová csak a hivatali kötelessége szólítja. Orbán Viktor miniszterelnök Kósa Lajos polgármesteri beiktatásáról Debrecenben (Hajdú-bihari Napló, 1998. október 27.)A polgári oldalnak ismét erős csapata van. Szájer Európában, Kósa Debrecenben, Tarlós a fővárosban, Járai a Nemzeti Bank élén, Matolcsy a gazdaságfejlesztésben, Varga a parlamentben, Navracsics a frakció élén mind-mind bizonyított politikusok. Orbán Viktor Fidesz-politikus (Orbánviktor.hu, 2007. február 16.)Lajos mindig is szórakoztató interjúalany, jó olvasni a vele készült interjúkat. Orbán Viktor Fidesz-politikus (Magyar Távirati Iroda, 2008. február 21.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Akkor ez orbán udvari bolondja, csak hát ő buta bolond.
A királyok is tartottak udvari bolondokat, csak kósával ellentétben, ott ők voltak a legokosabbak.
namihami
A röhejes jobb és főleg pontosabb meghatározás lett volna. Bár a hülye is jobban fedné a valóságot.
staro2
Valóban szórakoztató.
Sokkal jobban tetszene persze, ha a kedves mamájával szórakozna.
karma1
Ez a pokhendiseg teteje,... Legalabb a sajat akolbelit ne szarozza az ember... Nem kell kedvelni, ajnarozni, hiszen nem elnek egyutt, de ha belegondolunk, kosa annyira hulye volt, hogy az idiota megszolalasaival mindig elvette az elet annak a szemetsegnek, amit orsos-potrohos eppen le akart tolni a zemberek torkan...
quadrocopter
Na wazze, a debil szinonimája a hordában a szórakoztató!
kokopelli
@quadrocopter: mi azt mondtuk a "hülyékre" anno:
"..tele van apró kis vígjátékokkal" ! Az a baj,hogy a Lala mindíg komolyan gondolja! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.