Moldova Györgyről köztudott, hogy nem rejti véka alá véleményét. Ha kérdezik, mondja, amit gondol. Az azonnali.hu a Tisztelet Társasága szombati rendezvényén kapta mikrofonvégre az írót . "Azt kívánom Borbély Szilárd csepeli polgármesternek, aki szerint nyugdíjasnak lenni boldogság, hogy éljen meg ő most annyiból, amennyi a nyugdíjasoknak jut. " mondta többek között.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Moldova mindig hiteles volt - az egesz elete a tisztessegrol es a munkarol szol..
.@Equus1: Tudod, Dragam, nem szabad senkinek sem rosszat kivanni, mert az visszaszall rank... A masodik mondatoddal ertek egyet, hiszen abban minden benne van: talan inkabb igy fogalmaznam meg azert, hogy ne szallhasson vissza rank az atok:
Csak annyit kivanok nekik - az egesz bandanak, beleertve a szavazoikat is -, hogy ugyanabba a helyzetbe keruljenek minel elobb, es ugy eljenek, annyi penzbol, amennyibol azok kenytelenek elni, akiket o tett tonkre - azok szerint a torvenyek szerint, amiket meg o nyomott at a parlamenten, egy ejszaka alatt - altalaban...
Csak azt kivanom nekik, hogy amikor most az oriaskerek font van veluk a legmagasabb pontra, gyorsan jussanak vissza arra a pontra, ahol beszalltak: a legalajara...
Ez nem rossz kivansag, hiszen nalunk nem elnek melyszegenyek, nem eheznek a gyerekek, a nyugdijbol es kozmunkaberbol fenyesen meg lehet elni, majd a gyerekeik is jarhatnak ugyanazokba az allami iskolakba, ahova ok kenyszeritettek a gyereket, utazhatnak a fustolgo 3-as metron, lebaszhatja oket a buszsofor a buszrol, ha neki ugy tetszik, es meg fogjak talalni oket is az uzsorasok a ho vegen, ha nem fizetik vissza a penzt uzsorakamattal egyutt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Horizont: 18.57-re: Miert rikatsz meg, Dragam?...:o)
karma1
@elnyomott: Tudod, Equus1 baratunk nem az a kikerulos fajta, bele szokott vagni a lecsoba rendesen... Megvan hozza a muveltsege, tartasa, es ha kell, a tenniakarassal sincs gondja... Ha minden fiatal csak a felevel rendelkezne annak, ami az O erossege, nem itt tartana a millio toketlen ma Magyarorszagon...
karma1
@cikicakk55: Hat meg milyen furcsa idozonat ugrani , amikor utazom haza!...:o))) 15 ezer kilometer, odafele egyszer, visszafele ide ketszer ugrom idozonat. Ugy szoktuk csinalni, hogy az egyikunk karorajat meghagyjuk eredeti idore (az ujzelandira), a ferjem oraja viszont mindig az aktualis orszag aktualis idejet mutatja. Eleg vicces, amikor megyunk haza es az ido csak a karoramon mulik, de pl. ketszer olyan hosszu egy este, mint a valosagban...:o))
Itt az evszakok is 6 honappal el vannak tolva, karacsonykor van a nyari szunet, 26 fokos melegben, es husvet egy oszi unnep, junius-juliusban neha leesik egy kis ho...:o))))
karma1
@Horizont: Koszi a soraidat - nagyon pontosan leirtad a szituaciot... Lehet, hogy sokan ra leszunk erre a kaapcsolatfajtara utalva, de ugy hiszem, ez nem rossz.
Sokszor utanagondoltam mar, hogy jol tettem-e, hogy elhagytam a hazamat - aztan rajottem, hogy igen, mert igy nehany embertarsamnak tudok segiteni, mig, ha otthon maradok, csak egy stresszes es savanyu emberre valhattam volna, minimalis nyugdijra szorulva, es nem biztos, hogy a gyerekemmel is ilyen jo kapcsolatban tudnank elni, mint most, mert otthon meg csak igerni se tudtam volna neki egy elheto jovot - itt viszont mindent meg tudott maganak a szorgalmaval, szaktudasaval szerezni, mar jo kozepvezetoi allasban van.
Emberileg is sokat jelent az itt megtalalt jopar kapcsolat - speciel Veled, mint az elso hozzamszolokent -, meg a kesobbiek folyaman is. Nagyon sok olyan baratom van mar innen, akik sokszor ismeretlenul is megosztjak velem a legnagyobb bajukat, banatukat, es ha tudok, megprobalok Nekik is segiteni. En visszakapok igy is minden szeretetet, amit en adok masoknak, es ez nekem pont eleg is...:o)))) Ha valami miatt kivagnanak innen - amit ketlek, pedig sokszor dolgozom erte -...:o)))) , sok barattal mar igy is megmaradok orokre jo kapcsolatban...:o)))) Nincs ennel fontosabb, igazad van, Kedves Horizont!...:o)))
elnyomott
@karma1: - biztos igazad van, de a válasz mégis ki lett kerülve. De ne zavarjanak meg a tények.
bencemacska
@Equus1: tegnap., 20:39
Nagyon kegyetlen vagy.
De igazad van! Bár milyen fájó, be kell vallani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.