Az Ukrajna kormánya felháborító módon megtiltotta, hogy az általános iskola felső tagozatától magyar nyelven is tanulhassanak a gyerekek. Ez ellen minden modern demokrata felháborodik, nincs is ezzel baj. Amióta napvilágra került az ügy, egymást érik a tiltakozások, tüntetések, nyilatkozatok. A vasárnap délutáni több párti megmozdulást a Zárójel is élőben közvetítette.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bocs de ebben nincs semmi új, majd akkor szóljatok, ha egyszer véletlenül nem az lesz
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
bocs de ebben nincs semmi új, majd akkor szóljatok, ha egyszer véletlenül nem az lesz
quadrocopter
Meg akar felelni az idióta, elme-roggyant főnöke elvárásainak!
simmering73
Megint? Volt ennek a palinak egyáltalán egy tiszta pillanata?
Zeta
@Mirabilis: megőrizték a magyarságukat , segiteni kell őket. Az hogy a vezetőik, vezetőink nem gondoltak rá, mikor lobbiztak az ukránok vihum mentességéért az nem az ő hibájuk. De nem is néhány emberről van szó! Tudjon ukránul , mert ott él, de ne kelljen elfeledni a magyarságát!
volvós
...még hogy " megint " ... ez egy született csipás hülye...
nezelodo
Nem baj, így szeretik a dakota kormányt Európában, minket meg a Putyinnak való vérszerződés miatt így szeret az ukrán kormány. Csak azt nem értem, miért csodálkoznak rajta?
A zselés berendelte a nagykövetet... Elég nagy a sorban állás mostanában a berendeltekből, avagy a leendő kioktatottakból. Nem baj, majd holnapután újra berendeli, mert elfelejti addigra, hogy már volt rapporton a koma. Vagy megtanulja, a főnökével együtt, hogy miből áll a diplomácia. Ez utóbbira nagy összegben nem fogadnék, mert sohasem fogják ezek a nagyarcúak elsajátítani a diplomácia rejtelmeit.
Zeta
@Mirabilis: írtam, hogy drága vezetőnk nem gondolja át, hogy mit tesz. Azzal is tisztában vagyok, hogy az a pénz , amit rájuk költ sok, nagyon sok. Hogy erre itthon is szükség lenne, mert az ottani gazdaság problémáit nem a mi pénzünkből kellene megoldani, akkor , mikor itt is problémák vannak a megélhetéssel. Tudom ez a szint már túljutott a realitás határain. Sőt , tudok olyan személyes példát, ahol csak azért vette fel az anyai ágon járó magyarságot , mert abból haszna van. Az ilyenek biztos nem az identitásuk miatt lesznek magyarok . Nyerészkedők , akár az ukrán nyugdíjasok. Ez Erdélyben volt, Nagyváradon. Ezért O. Viktor es Semjén a felelős, mert minden feltétel nélkül osztja a magyarságot és a pénzünket. A székelyek , a vajdaságiak ennek a ket embernek a szélhámosságának az áldozatai, ahogy mi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.