Orbán Viktor kormánya még véletlenül sem képes igazat mondani a menekültekkel, az Unióval, a kvótaperrel és Soros Györggyel kapcsolatban. Igyekeztünk összeszedni minden kormányzati hazugságot - nem volt könnyű.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sohase becsüljük le Őfenesége és bandája pofátlanságát,

főleg nem ha hazugságok kreálásban kifejtett tevékenységük számbavételéről van szó

Gyakorta teszem szóvá a bugyuta „megszámolhatatlan” kifejezés többszörös bornírtságát, de most akár létjogosultsága vagyon. Legalább is a b1.bkog derék szerzője a vállalkozása vonatkozásában, aki nem kevesebbre vállalkozott, mint összegyűjteni: „Íme a kormány összes hazugsága a menekültválsággal kapcsolatban”.
Amiden kétséget kizáróan alapos munka, szerény meglátásom szerint talán még a közelmúltra sem lehet teljes (szinte lehetetlen követni az egyre nagyobb baromságokat), de azt bizton állíthatjuk, hogy mire az ember leírja a gyűjtés eredményét tucatnyi újabb elrettentő példát követnek el ártunk és qurmányunk potentátjai!
cs.n.
Ezek csak a legújabbak, nem most kezdték. Emlékeztek még a "szegednyi" jelzőre, amit tavalyelőtt szajkóztak állandóan? Az volt az egyik legnagyobb hazugság, de nem zavartatták magukat, tolták ezerrel nagy komolyan. Gondolták, jóvan az is az egybiteseknek, úgyse néznek utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.