Háromszoros vezetéstől való eltiltás volt érvényben egy férfi ellen, mégis egy segédmotor-kerékpáron állították meg Balatonszemesen a rendőrök.

Balatonszemes belterületén ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárost vasárnap reggel a rendőrök, a 44 éves helyi férfi hamar rájött, hogy nem ez lesz a szerencsenapja. 

Háromszor tiltották el, mégis vezetett

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrök ugyanis gyorsan kiderítették, hogy a férfinak nincs vezetői engedélye, mivel a Jászberényi Rendőrkapitányság egy, a Kaposvári Járásbíróság pedig két alkalommal is eltiltotta a járművezetéstől.

"A rendőrök a férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették" – olvasható a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Anyám borogass!!! Szabálysértési őrizetbe vették! És a Dózsa György úti gázoló meg vígan nyaralgat a Seychelle-szigeteken, meg otthon jól érzi magát!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
farkas flórián ilyet nem követne el, mert neki sofőrje van és lopott másfél milliárdot, neki nem kell egy napot sem őrizetben tölteni... A büntetés mindig arányos a cselekmény társadalomra veszélyességével.- elvégre jogállamban élünk...
lópicigáspár
Anyám borogass!!! Szabálysértési őrizetbe vették! És a Dózsa György úti gázoló meg vígan nyaralgat a Seychelle-szigeteken, meg otthon jól érzi magát!!!
RonaGyuri
oh, mint a régi "szép" időkben; volt egy (persze több is volt, de ezt én magam láttam) ha jól emlékszem nőgyógyász pasas, akit egy vári kocsmából kijőve (magam is láttam, hogy jelentős mennyiségű piát öntött magába) és kocsiba szállva,két hét alatt vagy 5ször vették el a rendőrök a jogsiját!
cs.n.
@lópicigáspár: Egy hasonló hír múlt hétről:
"Teherautót vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2018. február 4-ig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 27 éves férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja."
72 órára őrizetbe vehetik, de utána el kell engedni. Kivéve, ha ezidő alatt megtartják a tárgyalást, és a bíróság elzárásra ítéli.
papa.49
A pacák NEM A MI KUTYÁNK KÖLKE hát csak ezért !!!
wagabund
..."ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárost"...)...(..."kiderítették, hogy a férfinak nincs vezetői engedélye, "...

..." szabálysértési őrizetbe vették" "...

ügyesek a rendőreink, semmi kétség.

ahogy elnézem a képen bemutatott smkpárt, az bizony megyám negyvenet is..na jó, gázpalackkal, egy zsák táppal talán 25.
simmering73
A törvények a nehézfiúkat védik, hisz fönt is azok vannak. Egyszerűen vérlázító ami ebben a kurvaországban folyik.
egyember
@RonaGyuri: Hogyan lehet EGY jogsit ÖTSZÖR elvenni?
egyember
A vezetéstől való eltiltás TEHÉNRE is vonatkozik?
RonaGyuri
@egyember: ez a story-ban az érdekes. A szolgálatos rendőr az előírások szerint elvette, az orvos másnap mégis visszakapta! =)) A pletyka szerint az egyik főnök feleségének volt az orvosa!
quadrocopter
A Ragyás maffiózó magánhadserege már régen arányt tévesztett! Egy mocskos Rogán szabadlábon büdösít, milliárdos sunyításokkal, még csak be sem idézik, egy Farkas Flórián 1.6 milliárdot ver el, büntetlenül, meg sem kérdezik, egy Mengyi.Tróger Lóf@sz szintén szabadlábon hivatali bűncselekménnyel, egy mocskos Simonkának semmi bántódása, ezt a csórót meg kerékbe törik!
terlasz
Ez a vicc kategória. Nem tudom milyen vezetői engedély kell egy ilyen "komoly" járműre, de egy bicajos leelőzi, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.