Van az a pénz, amiért meg tudunk rendezni egy világszínvonalú eseményt - a vizes vb utózöngéi mutatják, hogy tudjuk megvalósítani a terveket. Most épp a városligeti szinkronúszó létesítményt kell hamarabb lebontani, minte előzőleg gondolták - természetesen drágábban. A késlekedések, határidő-módosítások egyik nagy nyertese a Penty Industry Kft, amely annak ellenére nyeri sorra a megbízásokat, hogy láthatóan nem tud megbirkózni a munkákkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nemzeti elvágtázó árak

Nemzeti találékonyságunk a pénz eltapsolásban még több dicsőséget szerzett, mint maga az egyébként szép szereplésünk

Hogy stílusos legyek ártunk és qurmányunk, no meg az azt ezerrel kiszolgáló gyárfás-bagázs lóhalálában rittyentette az un, vizes VB helyszíneit, pontosabban gyakorta erre hivatkozva – mármint, hogy szűkebb lett a határidők; na nem az „építkezések” idejére, hanem hogy nem volt idő összegondolni =)) –is, csak úgy repkedtek az újabb százmillák és nem ritkán a milliárdok.
Ma kérem, most hogy már mindenen túl vagyunk, még mindig repkednek azok az újabb és újabb indokok arra, hogy újabb és újabb pénzeket nyúlhassanak le. Ráadásul most már a kivitelezés, pontosabban az eltakarítás költségei emelkednek a rendelkezésre álló idő rövidségére hivatkozva. Ahogy arról a Népszava beszámol: „Extra pénzért, nagy tempóban kezdték bontani a városligeti létesítményt, hogy az eredeti szeptember 30-i határidő helyett szeptember 15-re kész legyenek.”
Nos, hogy mire ez az újabb sztahanovi vállalás? Meg fogsz lepődni Wazze: „épp a szeptember 15-i hétvégén rendezik a Nemzeti Vágtát a Hősök terén, egy sarokra a volt szinkronúszó-stadiontól. ”. Ja, ha csak úgy nem! =))

Ha már az árak vágtázásánál tartunk: az elmúlt hát második felében a boltokban és a piacokon is ennek lehettünk szenvedő alanyai! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.