Tragédiával végződött egy verekedés szeptember 9-én Miskolcon. 

Az egyetemvárosban található Rockwell klub előtt volt egy verekedés, amit követően, eddig ismeretlen okból életét vesztette a klub sajószentpéteri biztonsági őre. 

„A szórakozóhelyen kívül történt garázdaság után az egyik biztonsági őr eddig tisztázatlan körülmények között rosszul lett és a Rockwell klub állandó egészségügyi dolgozója minden igyekezete és a helyszínre érkező két mentőautókban szolgálatot teljesítő mentők segítsége ellenére is elhunyt. Mi is várjuk a híreket a rendőrségtől és bízunk benne, hogy minél hamarabb tisztázódnak ennek a szomorú eseménynek a körülményei. Továbbá szeretnénk kifejezni a család felé részvétünket és együttérzésünket, a Rockwell klub egy régi munkatársat, sőt talán írhatom, hogy egy barátot vesztett el szombat hajnalban.” – írta közleményében a klub. 

(civishir.hu)

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay, CC0)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Igy van ez, amikor a jól kiképzett " biztonsági őr "
egy utcai verekedésben akar rendet teremteni...
Ugyanezt játsszák el a multik kijáratánál,
ártatlan embereket vegzálnak, [email protected] - ok nélkül !!
Szeparepa2
Egy biztonsági őr nem verekedhet. Ártalmatlanná kell tennie gyorsan hatékonyan szakszerűen a renitenst illetve eltávolítani a helységből, ha ez sikertelen, akkor nem menni bele komolyabb verekedésbe, hanem rendőrt hívni... biztonsági ember, aki verekedni kezd, az a botrányban ugyanúgy hibás és felelős, mint a rendbontó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok