Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter utasítást adott az Irma hurrikán által sújtott Saint Martin szigetén tartózkodó magyar állampolgárok mielőbbi evakuálására. A politikus a hurrikán miatt veszélybe került magyarokkal összefüggésben hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: kilenc állampolgárról tudnak, alapvetően párokról. Valamennyien szeretnék elhagyni a szigetet – közölte a miniszter. Közülük hattal közvetlenül, hárommal családtagjaikon keresztül tartják a kapcsolatot […]

(Forrás: 168 óra)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
rogán tóni menjen értük helikopterrel. matócsi meg vmelyik pénztemető lapítványából adjon nekik egy-egy milliárd Ft-ot gyorssegélyként.Szerencsétlen közmunkásoknak vhogy haza is kellene jönni...
namihami
Odamenni és nyaralni tellett a saját pénzükből? Visszaút már közpénz lesz?
Esetleges munkavállalás esetén a felmerülő költségek megoszlását lásd mint fenn.
Hozzák haza, de fizessék ki. A honi melósok bármilyen okból felmerülő utazási költségeit ki állja sajátmaguk helyett?
RonaGyuri
részben ide is tartozik:

Ebben tényleg lehet valami

A párt központi napilapja megfogalmazása árulkodó párhuzamot vélt felfedezni

A derék portál mai vezető írása „MODERN DIPLOMÁCIA” nem csak a capitallal való írása miatt harsány címez kapta. Célja annak ragozása, hogy „Egy olyan szomszédunk csapott arcul bennünket, amelynek érdekeiért vehemensen kiálltunk.”.
magáról a témáról már megírtam a véleményemet, azonban a derék szerzőnek van egy érdekes kitétele. A derék külgarázda már magában is elgondolkodtató „Az a kötelességünk, hogy megvédjük a magyar embereket, éljenek Magyarországon, a határon túl vagy akár több ezer kilométerre” szavait ragozván fejtette ki. Így írt: „A gondolatot csakis helyeselni tudjuk. Legyen szó az Irma hurrikán csapdájába esett magyar turistákról vagy a jogaiktól megfosztott kárpátaljai magyarokról, a mindenkori budapesti kormánynak kötelessége a segítségnyújtás.”
Nos ebben tényleg van valami. ahogy az egyébként az emberekre azok segítségére jellemzően nagy ívben tevő (próbáltál már valamit elintézni követségen?) diplomáciánk lihegve ront a hurrikántól menteni! Igen (a portál eszközévek élve) egyszerű PROPAGANDA FOGÁS! =))
1magyar
Hú de "szar" helyre mentek ezek is üdülni! Most meg menthetjük őket sok pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél