A világ legnagyobb ingatlanos eseményén mutatják be a terveket.

A közép-európai régió még vonzóbb a befektetők szemében, Magyarország pedig 15 százalékos arányt képvisel a teljes befektetési forgalomban – adták hírül közleményben.

2017. október 4-6. között a müncheni EXPO REAL-on a Budapest-standon a fővárosi önkormányzat, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefogásával mutatják be a fejlesztéseket és a magyar találmányokat.

Budapest óriási változásokon ment keresztül, melyek a várostervezés, a technológia, a környezetvédelem, a közlekedés- és az infrastruktúra fejlesztése területén egyaránt kiemelkedőek – mondta Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes. – A magyar főváros még több nemzetközi ingatlanfejlesztés legfőbb európai célpontjává válhat.

S hogy ezek a házak hogy néznek majd ki? Lássuk!

Ilyen házakat terveznek Budapesten

Az Etele Plaza (Futureal Group)

Ilyen házakat terveznek Budapesten

EcoDome (HIPA)

Ilyen házakat terveznek Budapesten

Ibis Styles Budapest Airport (WING)

Ilyen házakat terveznek Budapesten

Milestone Budapest One (Forestay)

Egyedülálló magyar innovációkat is bemutatnak, köztük a napelemmel felszerelt elektromos energiát termelő járófelületet, a Platio-t. Szintén környezettudatos zöld technológiai fejlesztés a Thermowatt Kft. nemzetközi innovációs díjnyertes hőszivattyú alapú műszaki megoldása, amivel a szennyvizet hűtésre és fűtésre is lehet használni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a hotel neve Ibis Styles Budapest Airport, vagy Ibis Budapest Aero

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.