Bienerth Gusztáv az elnökségért folytatott küzdelmet elvesztette, és egy még fontosabb csata kellős közepén van. Hét hónapos uralkodásának kétes ügyeit a rendőrség tisztázhatja, ha helyt adnak a feljelentésnek, amellyel Bienerthet vették célba. A volt elnök sértett emberek rágalmairól, támadásáról beszélt, mi pedig bemutatjuk, mely ügyletekben kell védekeznie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a fasz ezalatt a rövid idő alatt míg vandálkodhatott talán több kárt okozott mint a Gyárfás egész ideje alatt, mindenesetre ,,jól belecsapott a lecsóba,, !!!
quadrocopter
Úgy tűnik, van mit szaglászni körülötte!
Zeta
Akis hamis, a hatalom tamogatása mellett , az arnyékban megpróbált jogtalan haszonra szert tenni! Hamar belebukott. De mi van a fényességes szövetségikapitányunkkal? Hamar atvette a tempót!!!
Equus1
zsíros állás ez a MÚSZ. Ezért megy a harc érte. Most azon gondolkodom, h a kényszermunkás végez-e havi 52.000-ért hasznosabb tevékenységet vagy ezek a pénzszivattyúk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.