Feljelentést tett Bienerth Gusztáv ellen a Fővárosi Főügyészségen Tóth István, a Honvéd Kossuth Lajos SE elnöke.

„Súlyos visszaélések” miatt feljelentették az úszószövetség volt elnökét
Bienerth Gusztáv – fotó: MTI

Az ATV-hez eljuttatott közleményben Tóth azt írja, elfogadhatatlan számára, ami a Magyar Úszó Szövetségben az elmúlt 7 hónapban történt.

Az elnök "gyalázatos visszaéléseket" emleget, azt írja,

az általa megismert ügyletek „a hűtlen kezelés tényét a legteljesebb mértékben kielégítőnek látszanak”. 

Konkrét szerződéseket is idéz, amelyekből az derül ki Tóth szerint, hogy Bienerth 14,5 millió forintos szövetségi jutalékot fizetett valakinek, a MÚSZ operatív igazgatójának havi bruttó 750.000 forintot; egy belsőépítészeti tanácsadónak pedig havi bruttó 500 ezret.

A Honvéd elnöke cégeket is felsorol, amelyek állítása szerint indokolatlanul jutottak több millió forinthoz Bienerth utasítására.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igen, meg lehet tenni. Igen, minden közösségnek – legyen az egy egyszerű hímzőszakkör, önkormányzati ülés, egy település polgárai, sportszövetség, iskola tantestülete – joga és lehetőség is van arra, hogy az alkalmatlanoktól megvonja a bizalmat. Akkor is – mint ahogy ebben az esetben is – a kormánypárt támogatását élvezi az illető. Bizony, ilyenek a „szabadság kis körei”. És bizony, ez jelenti azt, hogy „demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni”. Bibó István többet tudott ezekről a dolgokról, mint a neve alatt futó szakkolégiumban kitenyésztett jelenlegi illiberális álkeresztények.
youtu.be/esZO2ySJ99g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.