Bár arányaiban sok az olyan szegény Magyarországon, akik nem tudnak elmenni nyaralni, vagy nem tudnak egy váratlan kiadást anyagilag fedezni, több kategóriában is a 65 éves és idősebb korosztályt hozta ki a legkedvezőbb helyzetben lévőnek a KSH.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos már nem csak a boltjaira lennék kíváncsi

A derék KSH is beszállt a választási propagandába?

Biztos legalább egyszer már felemlítettem abbéli vágyamat, hogy „szeretnék abban a boltban és azon a piacon vásárolni, ahol a KSH-sok szoktak”, na és persze annyiért és annyi áremelkedést tapasztalva, mint azt ők írják.
Most azt kell mondjam, hogy nagyon jó lenne, ha olyan lenne a nyugdíjas lát mint ők állítják! =))

„Úgy tűnik, hogy az e korcsoporthoz tartozók esetében jellemző nyugdíjas státus hatékony védettséget nyújt a szegénység ellen” – állítják a „A fenntartható fejlôdés indikátorai Magyarországon, 2016” című kiadvány szegénységgel foglakozó fejezetében! =))
namihami
Nem az életszinvonalat kell javítani, hanem a statisztikai adatokat. És máris itt a Kánaán.
Hiszen--""Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy!""" Megint elővehetik a fiúk a sufniból a régi, jól bevált jelszavakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.