Donald Trump az újabb észak-koreai atomkísérletek után arról beszélt, hogy az USA kereskedelmi bojkott alá helyezheti azokat az országokat, amelyek üzletelnek Észak-Koreával. Ennek kapcsán a külügyminisztérium úgy nyilatkozott a Borsnak, ha az USA azt kéri, megszakítjuk a kereskedelmi kapcsolatokat Kim Dszongunékkal.

Ha Trump úgy kívánja, megszakítjuk a kereskedelmi kapcsolatokat Észak-Koreával

(Fotó: STR/KCNA VIA KNS/AFP)

A lap adatai szerint az elmúlt években Magyarország elsősorban gyógyszereket, valamint feltehetően állatkísérletekre használt állatokat adott el a koreaiaknak, de exportáltunk fát, folyadékszivattyút, elektromos jelzőkészüléket és lengéscsillapítókat is.

Cserébe antibiotikumokat, valamint 117 millió forintért tévékamerákat vásároltunk a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságból.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ezekszerint az orbán kereskedelmi kapcsolatait a Trump irányítja,a politikai hovatartozását pedig a nagy Putyin dönti el!-Szijgyártó petike ...AKKOR A SOROSSAL MÁR SEMMI DOLGUNK ?-valójában melyik frontra lesznek besorozva a gyerekeink-illene már tudnunk!D-VAGY ESETLEG KÍNÁT IS ORBÁN VICCTOR FOGJA MEGVÉDENI???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat orban basinak nagyon el kell kezdenie pedaloznia, hatha Magyarorszagra jon talalkozni a torpe hitlerrel...
Majd azert gondoljak meg, hogy ki fogja ezt a hirt kozolni a hulyegyerekkel...Mert nagyon pipa lesz... Pedig o tartozik Magyarorszagnak,...Javasolnam a gunarnyakut, aki - hogy az eletet mentse - majd nagyvonaluan megjegyzi :"oh, kedves un, ugy vesszuk, hogy on nem tartozik orszagunknak, hiszen nalunk ez a mondas jarja ilyen esetekre: tobb is veszett Mohacsnal! "
bakegya
Ezekszerint az orbán kereskedelmi kapcsolatait a Trump irányítja,a politikai hovatartozását pedig a nagy Putyin dönti el!-Szijgyártó petike ...AKKOR A SOROSSAL MÁR SEMMI DOLGUNK ?-valójában melyik frontra lesznek besorozva a gyerekeink-illene már tudnunk!D-VAGY ESETLEG KÍNÁT IS ORBÁN VICCTOR FOGJA MEGVÉDENI???
justhpeter
@bakegya: Érdekelne Szíjjártó válasza erre a bonyolult kérdésre.
papa.49
Ezt pestiesen úgy mondják ,,szopok, nyalok, gombot varrok,, / Hofi/ )))))))))))))))
kokopelli
@bakegya: -Több lábon állni kérem!-mondta a százlábú Orbánnak!
Elhitte a barom! ;--)
dr. prédikátor
És ha a trumpli úgy kívánja hogy nyaljuk körbe a seggét , akkor azt is megtesszük???
Mobil123
117 millióért tévékamera ?? Még is hová?
papa.49
@Mobil123: @dr. prédikátor: Gondolod hogy Észak-Koreában világszínvonalú tv kamerák gyártásával foglalkoznak, ez még viccnek is rossz!!!
Ők kizárólag a rakéta gyártásra, meg a bomba gyártásra hajtanak, az amcsik még várnak kicsit aztán Dél-Korea sziget lesz !!!
papa.49
@dr. prédikátor: Legyél egész nyugodt ha véletlenül a csutigörénynek ez volna a feltétel BIZTOS MEGTENNÉ BOLDOGAN, hiszen majd megőrül, a geci, hogy a trampli pont leszarja a pofáját !!!
tudode
Miért nem HÁROM KÍVÁNSÁGA lehet Trumpnak, hiszem volt ilyen műsor is gyerekeknek 1987-ben
.
www.tvmusor.hu/musorProfil/harom-kivansag-152500
.
Olyan igazságtalanság, hogy Gorbánnak EGY KÍVÁNSÁGA SEM LEHET, már ami az ő találkozását illeti Amerika regnáló elnökével!!!
.
Most akkor az EU, v az USA tagállama vagyunk, v MI VAN???
V. zavaróberepülés van Petikééknél???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.