A legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg kormányhatározat arról, hogy a miniszterelnök 900 millió forintot azonnali hatállyal átirányít a közszférában dolgozó bérkompenzációjából az egyházi intézményekben dolgozóknak - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a Miniszterelnökség 20 milliárdos tartalékából kerül át a pénz az Emberi Erőforrások Minisztériumához. A pénz hiányozhat, írja az újság Földiák András, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnökére hivatkozva, mivel a kormány önkényes módon feldarabolta a közszférát, és húszból csak négy területen, a tanárok, rendőrök, a katonák és a NAV-osok körében rendezte a béreket, viszont például az önkormányzati dolgozók kilenc éve nem kaptak emelést. Bérkompenzáció 2012 óta, az adójóváírás megszüntetése óta van, hogy szinten tartsa az egykulcsos adóval rosszul járó munkavállalókat. A kormány szakszervezetekkel nem egyeztetett a döntéstől.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Erről eszembe jutott egy vicc.
A kóla gyártó cég vezetője megkeresi a pápát.
- Szent atyám. Hajlandó lennék havonta támogatni az egyházat, ha mától a "Mindennapi kenyerünket ad meg nékünk ma!" helyett "Minden napi kólánkat ad meg nékünk ma!" lenne az ima szövegében.
- Nem fogunk rajta változtatni.
- De fizetek akár 1 millió dollárt.
- Nem lehet.
- Legyen 100 millió dollár.
- Itt a beszélgetés vég. Távozzon.
A pápa azonnal ki is vezetteti az őrökkel az igazgatót, aki kifelé menet azon gondolkodott, vajon mennyit fizethetett a pék?
iluminati
Gondolom közpénz utal át nem a vagyonából...kereszténynek vallom magam de ez már fölháborító...az egyhár koldul a hívőktől új oltárra s a tisztelendő úr dőzsől a boltban márkás piákkal, részegen este 9 kor megy házat szentelni, 20 ezer foritból élőktől szedi az egyházadót fix értéken 4000-5000 ft kp nyugta nélkül...
papa.49
Kellenek azok a kurva szavazatok amit a papok belebeszélnek a birkák hasába !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.