Az Apple Parkban lévő Steve Jobs Theaterben ma mutatja be a cég az iPhone 8 és 8 Plus készülékeket, ami mellé érkezik majd egy jubileumi csúcsmobil is.

Jubilál az iPhone, hiszen az elsőt 10 évvel ezelőtt mutatták be. Az Apple, szokásához híven, élőben közvetíti majd az eseményt. Kína legnépszerűbb mikroblogjára már kikerült egy kép, amelyen fontos információk láthatók a három új iPhone tárhelyeiről és árairól. Ez alapján az iPhone 7s-nek 32 GB-os, 128 GB-os és 256 GB-os változatait mutatják majd be, amelyek várhatóan 210 ezer, 242 ezer és 273 ezer forintba kerülnek, azaz méregdrágák lesznek – írja a haszon.hu.

Ma debütál az Apple új csúcsmodellje – ha megkapaszkodott, már mutatjuk is az árát

(Fotó: Flickr.com)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
az új samsung 300 e a legóccóbb helyen...igaz picivel többet tud, mint az alma csúcsmodellje.(és szebb is)
namihami
Tudom, hogy az én agyam egyirányba van kódolva, de ha meglátom ezt a logót és meghallom a nevet, akkor nekem műszaki kacat helyett (míg élek) a Beatles fog beugrani. Vajon megvették a nevet és az almacsutkát? Vagy fidesz-szokás szerint --""elviszempont"".
Pálinkás Pál
@wagabund: Ne aggódj..a sok hülye majd viszi mint a cukrot...arról nem beszélve hogy az oprendszerén kívül semmi nem alma!!!
wagabund
@Pálinkás Pál: tényt közöltem, nem aggódtam...mellesleg szeretnék a sok hülye közé tartozni.
wagabund
@Pálinkás Pál: a kacat kéne...bár ami most van, az is egy csúcsmodell(volt).
division
@Pálinkás Pál: Az ára nem tetszik hogy ennyire szidod? Mert azok szokták általában akiknek nem telik rá. Én az új Samsungot vettem meg alig kevesebbért mint 300 ezer, és nem nevezném kacatnak. A számítógépem is alsó hangon súrolja az 1 millát, de gondolom az is csak egy kacat.
terlasz
@division: Annak tényleg kacat, felesleges pénzkidobás, aki csak telefonálni akar rajta.
division
@terlasz: Ez jogos. Ezek az okostelefonok nem is arra valóak már elsősorban:-)
Lackó50
Nekem olyan van, amivel telefonálni lehet és megfelel. Ezekre az újakra majd akkor fogok rácuppanni, ha lesz olyan, amit alul felül bekenek egy kis kovásszal és 10 perc múlva lerághatom róla a reggeli zsemlémet. Ja és lesz benne legalább 1 Tb memória. A méretei se legyenek nagyobbak a mostaninál. Ha majd ilyet kínálnak, akkor verekedni fogok érte a boltban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.