Így van ez, ha nem kívánt vendégként erőlteti valaki magát "frontember" - szerepbe. Vajna András és Tímea asszony taps helyett füttykoncertet kapott a fellépésért. Az a hír járja, hogy botrányba fulladt a Szenes Iván Emlékkoncert, amikor a Vajna házaspár felment a színpadra. A józsefvárosi Szenes Iván téren a nézők hangos kifütyüléssel jelezték, hogy sem Timi, sem pedig Andy nem szívesen látott személy az eseményen.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy mi van? hogy a Vajnáék és a film? Ne már! Nem kis túlzással az öregnek még lehet némi köze, lévén jó-pénzért valami bigottságban a pénzünk eltapsolásában van szerepe, de annak ócska kurvának???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy mi van? hogy a Vajnáék és a film? Ne már! Nem kis túlzással az öregnek még lehet némi köze, lévén jó-pénzért valami bigottságban a pénzünk eltapsolásában van szerepe, de annak ócska kurvának???
kisrigó
Ezeknek mindenhova nyomulni kell? Nem hiszem, hogy Szenes Iván örült volna ennek, ez a csavargó még a nevét sem tudta, Szenes Imrének nevezte! Az alma nagyon messze esett a fájától! Úgy látszik van az a pénz, ami megér egy új TV műsort Andreának!
papa.49
Ezeknek muszáj mindenhová befurakodniuk, Szenes Ivánt tisztelem becsülöm, sajnos ezt nem mondhatom el a lányáról !!!
Nagyon ócska húzás volt ez a részéről !!!
karma1
@RonaGyuri: Tegnap irtam, hogy valaki prostitualta magat, eladta magat orbaneknak es ennek a rendszernek - ma csak ugyanezt mondhatnam erre az esetre is...
Ha az en edesapamrol lett volna szo, felreneveztek volna, - pedig o volt az est foszereploje! - akkor en tutira nekimentem volna annak, aki ennyire leszarja azt a nagyon keves alkalmat is, amikor valamilyen, a munkakoret erinto dolgot kell megtennie.
Szenes Andrea viszonylag fiatal, meg sokaig kell eltartania magat - lenyelte nagynehezen a bekat , ennyit meg elfogadnek - de hogy me'g meg is ideologizalja hogy miert is ujjong annyira vajnaek megjelenesenek - hat ez rettenetes!
A kordaban nem csalodtam - egesz eleteben a rendszernek kellett megfelelnie, hat sosem volt egy pol-beat enekes, nala semmi nem tortent, csak kicserelodott a segg folotte - o meg mar annyira szenilis, hogy ezt eszre sem vette.
Maskent nem tudnam megmagyarazni ezt a mondatat:
"Nagyon büszke voltam arra, hogy Vajna úr adta át nekem a Szenes Iván Emlékdíjat. Szerintem nem igaz, hogy kifütyülték őket, de egyébként sem hallottam volna”.

... de egyébként sem hallottam volna”. Mert o az a majom a harombol, aki befogja a fulet.
Gyurikam, a paripaarcu hitves azert nyomult elore, mert allitolag a film ugy kezdodik, hogy o jetskizik a Dunan, es mintha a Korda Gyuri kovetne egy motorcsonakkal...
Mit mondjak, tiszta "Psycho"...
cikicakk55
Egyáltalán nem csodálkozom,hogy kifütyülték őket. Amennyiben tényleg ilyen filmet akartak csinálni,az meg gusztustalan.Korda örüljön,hogy még vannak olyan idős emberek,akik emlékeznek rá,hisz lassan kihalnak az Őt éltető ,az Ő dalain felnövő generáció. Már én a 63 évemmel azok közé tartoztam,akiknek jobban bejött az Omega, a Metró, Illés, Fonográf, a szóló énekesekből meg. Zalatnai,Koncz, Kovács kati, a Férfiaknál Szécsi Pál, Zorán,Demjén, Ihász Péter,Máté Péter, stb. Koos, Korda, Ők inkább a szüleim kedvencei voltak.
papa.49
@cikicakk55: A ,,Gyurikát,, én soha nem bírtam végighallgatni, engem mindig egy ,,bájgúnárra,, emlékeztet a hangja ...
cikicakk55
@papa.49: Én sem szerettem soha szegényt.Még a Vámosi - Zárai Házaspár tudott kihozni a sodromból. A zenekarok közül meg a Hungária nem volt szimpi. Persze azért a mi időnkben nem volt ilyen hatalmas a választék( szerencsére) az énekesekből és a zenekarokból. Aki voltak,azok viszont évekig futottak.Most ahogy elfigyelem,felbukkan egy énekes,1-2 évig még képben van aztán ahogy jött úgy el is tűnik. Kevés marad meg a köztudatban.
Lepényleső
Ki tudja miért? Hiszen a fellépés bizonyára minden pénzt megért.
papa.49
@cikicakk55: Ez nálam nem ilyen egyszerű, én az Omegán (ős) kívül még az Illést, a Metrót, a Bikinit, az M7, a Generált, a Bojtorjánt, a Colort, a Hungária, és még sorolhatnám reggelig... Nálam az előadó másodlagos volt mindig a SZÁM ami fontos volt, így rengeteg előadótól rengeteg szám van felvéve a szalagos magnótól kezdve a kazettákon keresztül, CD. DVD, pendráj, és egy 1.5 terrás tárban kb. 15 ezer óra zene. Az énekesnők között az első a ZSUZSA, a Kovács Kati, a Cini, aztán a vokálosok a férfiaknál meg akik énekeltek a Péter, a Tini, a Cipő, a Kóbor, a Levente, az Ihász Gabi, a Kis Andris, a Peti a Piramisból, a Komár, és ezek csak a hazaiak, akkor még úgy '52. tól kezdődően a rock korszak ból lemezen rengeteg, az unokatesom hozta őket Genfből mert ő ott él... Ha elkezdem hallgatni akkor még a nejem is menekül a házból, pedig már nem ,,bőgetem,, az erőlködöt csak lazán fél erővel 2X 100 Wtal ))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.