A "baltás gyilkos" néven elhíresült ügy kivizsgálása érdekében Juhász Péter a NAV-hoz fordult. Akkor még nem sejtette, hogy csak abban az esetben élhet állampolgári jogával, ha ismeri a delikvens adószámát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
oh mint tudjuk arra is volt példa, hogy Orbán lakcímét nem tudta a rendőrség, s ezért állt a nyomozás! =))
Cicamama55
Engem már ezek a cirkuszok, szájkaraték idegesítenek! Folyamatossá vált a "hőbörgés", de semmivel, senki nem jut előre, mindig minden marad a régiben.
Béla333
Akkor kellet volna a komát és a többi Fideszes mocskot elkapni, amikor az akkori APEH indított vagyonosodási vizsgálatokat. De a végeredményt látva, most már nem vagyok abban biztos, hogy az egész nem arra szolgált csak, hogy az addig ellopott cuccot ezekkel a vizsgálatokkal legalizálja az adóhatóság, az MSZP irányításával!:

"Tucatnyi fideszes politikus ellen indult vagyonosodási eljárás még tavaly ősszel, mások mellett Orbán Viktor Fidesz-elnök jövedelmi viszonyait megvizsgálták. A Blikk szerint a vizsgálódás során derült ki, hogy a pártelnök 135 ezer forinttal túl is fizette magát, így ez a pénz visszajár számára. "
index.hu/belfold/ovplusz08030/#

Azért eléggé gyanús, hogy sehol semmi ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.