Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint a legtöbb menekült okmányok nélkül érkezik a határkerítéshez.

A migránsok túlnyomó része okmányok nélkül érkezik a magyar határra – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Bakondi: a migránsok túlnyomó része okmány nélkül érkezik a határra

Fotó: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel

Bakondi György a hamis szír útlevelekkel kapcsolatban közölte: a titkosszolgálatok együttműködése miatt tudható, hogy mely sorszámú okmányokat állította ki az Iszlám Állam.

A kormány álláspontja továbbra is az, hogy aki politikai menedékjogra jogosult és védelmet kér Magyarországon, azt beengedik és megvédik, de a gazdasági migránsoknak vagy a rossz szándékkal érkezőknek "szilárd határőrizettel" kell szembenézniük – emelte ki.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@magyarbakancs: Ha akkor '56. ban az osztrákok így állnak a menekültekhez mint mi most a vajna andrás se lett volna filmproducer soha Amerikában ...
Viszont ők akkor úgy álltak a dologhoz ahogy egy normális országban illik ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@1magyar: Ez talán közvetlenül a rendszerváltás előtti idő lehetett, amikor már kezdett szétesni a "szocialista tábor"... mert előtte bizony hol hus, hol tojás hiány volt (tojásporral készült minden kaja), amire én emlékszem.
1magyar
@eszegfu: Én a 70 -es évektől emlékszem a javulásra, előtte, a háború után valóban hiány volt, szüleim mesélték.
libellle
@1magyar: persze , hogy pairok nélkül. Vagy tényleg azt hiszed, hogy akik a börtönböl kitörtek voltak papirjaik és méghozzá németre leforditva.
libellle
@1magyar: nem kell gyarmatnak lenni senki nem kötelezi az országot EU-tagnak lenni. Nemsokára ugy is beolvad az ország a ruski-föderacioba
feco fero
Ha tőlem kérdeznék, hogy mi az igazság migráns ügyben:???:
- Azért van ügy mert ezzel el lehet terelni a figyelmet más fontosabb dolgokról!
- Továbbá mert erre hivatkozással ki lehet lopni még töménytelen pénzt!
- Aztán mert ezt a témát eszi a nép, amelyre hivatkozással tovább lehet növelni a népszerűséget!
- Arról nem is beszélve, hogy ha jól tálalják akár további 4 évet lehet ezzel szerezni!
Márpedig jól tálalták, hiszen ha nincs papírjuk, bizonyítványuk, akkor csak is rossz szándékúak lehetnek (amiben van igazság)
- Emigráns ügyet a kormány csinált, hiszen az országunkba egyetlen migráns sem akart maradni, ami világra szóló botrány lett volna!
- Ennek következménye, hogy ha nem akarnak itt maradni, ne is masírozzanak át rajtunk, sőt, fordítsuk a saját javunkra e szégyent!
- Miután a propaganda gépezetet felállították, el indították a teljes fej és agy mosást nem csak itthon, de jöhetett a Soros, jöttek a külföldi támogatottságú szervezetek stb, aztán az egész EU, az egész világ!
- Ezekkel egy időben útnak indították a Debreceni és egyéb táborokba fogva tartottakat, a több százeres itt várakozókkal együtt.
- ...stb
KONKLÚZIÓ:
Az egész emigráns ügy csak is és egyedül a Fidesz és keresztények ki kitalációja!!! a fentiek okán!!!
- kérdem én, ha befogadtuk volna azt a kb. 2000 főt akiket Brüsszel ránk kényszerített, hányan maradtak volna itt, és meddig?
- vagy mi került volna kevesebbe: a kerítés építése, az azt őrző 30000 fős létszám eltartása, azok technikai és műszaki felszerelései, a világ előtti lejártatásunk?
avagy az a 2000 fő akik csak ideig óráig lettek volna nálunk?

A teljesség igénye nélkül ennyit!
teuton
Ekkora barom! Hogyan kerjen valaki menedekjogot, hogyha naponta csak 10-12 embert engednek be a kapun? Es egy menekült, akinek Horms-ban lebombaztak a lakasat megöltek a fele csaladjat, hol kerjen papirokat es vizumot??? Hol all benne barmilyen menekültjogi törvenyben, hogy a menekültnek papirjai kell legyenek? A normalis turistanak igen, de a menekültnek nem! A befogado orszag kötelessege, hogy a kiletet es a jogosultsagat kideritse! Ezt persze egybites birkak nem tudhatjak, ök csak a plakatok tömondatos lozungjait ertik, meg a kolomp hangjat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.