A NENYI alkotmányellenes kamu, államellenes bűncselekmény. Orbán önkényesen eltörölte a demokratikus Alkotmányt, ezzel megdöntötte az alkotmányos rendet. Az egész rendszere és hatalma törvénytelen. Ezt kellett volna nyilvánvalóvá tenni, nem lett volna szabad visszamenni többé a parlamentbe, miután az ellenzék kivonult Orbán magánalkotmányának megszavazásáról. Ezt nem lett volna szabad megengedni. Akkor kellett volna bojkottálni a rendszert, a 2014-es választásokkal együtt. Akkor kellett volna polgári engedetlenséget hirdetni, nem legitimálni az alkotmányos rend megdöntését. Semmi logika nem volt abban, hogy az Alkotmány önkényes eltörlésének megszavazásáról kijönnek, aztán a törvénytelen alaptörvény szerint folytatják, később még fel is esküsznek rá. Ugyanígy logikátlan volt kivonulni a csaló választási törvény megszavazásáról, majd az ennek alapján kiírt választáson résztvenni. Mind emögött kizárólag az ellenzéki pártok éves állami támogatásának megszerzése állt, a pénzért...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@papa.49: Ezt az egész bolhacirkuszt ki kell ebrudalni, függetlenűl attól, hogy kormányhű, vagy státusz keresztény, vagy kvázi ellenzéki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ez pontosan így van. Orbán és az álellenzéke.
papa.49
@peterkelemen: Pedig ez lesz a vesztük pontosan, akkor mikor a nép veszi kezébe a sorsa irányítását, akkor fognak a ,,patkányok,, menekülni ezerrel ...
magyarbakancs
Ezek még igencsak faszúíni fognak.
Remélem meg élem de istenre esküszöm meg fingatok egy kettő NER-est.
Nessy
@papa.49: Ezt az egész bolhacirkuszt ki kell ebrudalni, függetlenűl attól, hogy kormányhű, vagy státusz keresztény, vagy kvázi ellenzéki.
peterkelemen
Orbán és bűnbandája akasztófára érett.
dodóka
2018-ban úgy újraválasztják ezeket a rabló maffiózókat a külhoni polgáraink, meg az elvakult nyuggereink szavazataival, a baloldali impotens hatalomvágyó faszkalapok asszisztálásával , mint a vöcsök. Hülyemarházzatok le nyugodtan, de én ezt gondolom.
Hellcat
@dodóka: Az a sajnálatos tény, hogy igazad lesz. Csaltak már az előző választáson is le is buktak csak éppen semmi következménye nem volt...
peterkelemen
A polgári engedetlenséghez viszont egyre kevesebben vannak Magyarországon ugyanis milliók menekülnek el.
kokopelli
@Szeparepa2: ..ők összehugyozhattak,ß@rozhattak mindent,betörhettek "vásárolni"
a büfébe,elköthettek tankot,de az nem "polgári engedetlanség" volt,hanem "VANDALIZ-
MUS! Ha már az akkori "Bild Zeitung" is álmélkodott külföldön,.akkor az egy kicsivel több
volt,mint diákcsíny vagy normális demonstráció! A Jupiter és az ökör is tiltakozott! :--((
Rockxy
A népszava magyarul ír, de nem magyar.

Az engedetlenségtől meg senki nem fél, mert akkora a megosztottság, hogy csak na! :)
Az engedetlenség akkor fegyver, ha egység társul hozzá.
Az meg nincs sehun.
Szép napot!
Jozefina
A cikk nagyon logikusan végigvezeti a jelenlegi magyar valóságot. Hát ezt kéne valahogy megrágniuk a civileknek és a választpolgároknak. A pártokra ez esetben semmi szükség. Majd az enegedetlenségi mozgalom megmutatja a maga miniszterelnök jeléöltjét. A pártok alantas játszmáiban nem kell résztvenni. A népharag mindegyiket elsőpörheti, ha nem kapnak észhez!!??
papa.49
@Nessy: 09.38. ra Tudod mennyien lesznek a ,,megvilágosodottak,, rengetegen úgy mint ' 89-90. ben voltak !!!De mindet ki kell gyomlálni a társadalomból, mert ha nem tesszük ugyanide jutunk !!!
mackoka46
@Rockxy: Elégséges lenne, ha nem pazarolnánk, kicsit sanyargatnánk magunkat, böjtölnénk, nem dohányoznánk, elhalasztjuk a vásárlásokat, kevesebb üzemanyagot használnánk. Rengeteg pénzt megtakaríthatnánk, egyből csökkenne a költségvetés herdálási hivatalának dolga. Végül is a jogtalan nav bírságokkal is csak így tudjuk felvenni a versenyt.
kokopelli
@Szeparepa2:(17:58 tegnap)
Valami elmegy egymás mellett,mert én a Zorbánék un. "polgári engedetlenségét"
kérdőjeleztem meg amit egy beszéd után tartottak jogosnak! Ennyi volt,és nem több!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.