A legfifikásabb csempészekből a tehervagont még értjük, a bicikliabroncsba passzírozott cigit már kevésbé, azt meg, hogy valaki 132 doboz cigit ragaszt magára és azt reméli, hogy nem veszik észre, végképp nem.

Tehervagonban, kerékpáron és saját testükre erősítve is próbáltak meg csempészek cigarettát átvinni a magyar-ukrán határszakaszon – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Röntgengéppel világították át a vonatot

Magyar Norbert elmondta, kétezer doboz, több mint kétmillió forint értékű dohányárut találtak a pénzügyőrök röntgengép segítségével egy lezárt tehervagonban Eperjeskénél. Az elkövetők a csempészáru elrejtésekor a zárat levágták, majd visszaragasztották, hogy az érintetlennek tűnjön.

Bicikliabroncsba rejtették

Egy másik esetben három kerékpárosnál találtak 25 ezer forint értékű cigarettát ugyancsak Eperjeskén, a 29 doboz cigarettát a biciklik gumiabroncsában rejtették el – közölte a sajtóreferens.

Kicsit meghízott

A testére ragasztva csempészett volna be 132 doboz cigit, lebukott

Az is megtörtént, hogy egy nő 132 doboz, mintegy 120 ezer forint értékű dohányárut erősített a testére azt remélve, hogy észrevétlen marad a ruhája alá rejtett csempészáru.

A pénzügyőrök mindhárom esetben lefoglalták az adójegy nélküli cigarettát és költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Fotó és címlapkép: illusztráció, Pixabay / Tania Dimas CC0

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Erről is lehetne naponta írni, mint a migránsokról, csak ugye ezt a szemét fináncok derítik fel a kedves jogkövetőnek nem mondható utasoknál!
volvós
Jut eszembe, a trafikmutyi ügye hogy áll ?? ( lézerjanibünbanda )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.