Németh Szilárd már a látszatra sem figyel, amikor kamuzik. Volt kitől ellesniük a nemzetbiztonsági trükköt, az MSZP pontosan ezt csinálta kormányon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És ahol Rezsiszilárdnak lapot osztanak, ott a nagyon okos, mindjárt miniszter Kósának is van
hely és lehetőség a kibontakozásra. Ő a fent nevezett felforgatók közül Vágó Gábortól retteg
leginkább, ő jelenti a legnagyobb fenyegetést a magyar demokráciára. A helyzet súlyos, de
legalább reménytelen is. Kósa a Magyar Időkben teregette tovább a kormánypárt agybaját,
midőn hevesen ellenzéki, rendkívül agresszív törpeszervezetekről elmélkedett, amelyek szerint
utcai erőszakra és zavargásokra van szükség a kormány megdöntéséhez. Mindenki békés, erőszakmentes tiltakozásról beszélt, a polgári engedetlenség meg nem az erőszakról szól, Lajos! Ennek az egyre nyomasztóbb ámokfutásnak, amit műveltek, egyre biztosabban körvonalazódik a nagyon csúnya vége. Takony és vér is lesz benne, ha így folytatjátok.
Eladott Ország
Pontosan tudják ők is, hogy egyetlen hatékony és békés eszköz létezik ellenük: a polgári engedetlenség. A választások megtartása ilyen szabályok mellett csak az ő érdeküket szolgálná. Kimenni az utcára, általános sztrájk és az adózás bojkottálása. Két héten belül eltakarodnának. Csak hát ez is csak egy ábránd - ehhez demokraták, jogaikkal tisztában lévő polgárokra lenne szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.