Mint falat kenyér, úgy kellett az Értünk, Értetek, a nagyonjobbos párt a magyar palettára. Hiába, közeleg a választás, kell a szétforgácsolódás minden oldalon. Ez a regnáló kormány-érdek. Újabb közpénzt emésztővel bővült a Jobbiktól is jobbra álló radikális szervezetek száma: zászlót bontott Bertha Szilvia volt jobbikos képviselő új pártja. Az Értünk, értetek nevű párt mottója: “Indulunk, hiteles emberekkel, a hiteles nemzeti reformért”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és kitől kapjátok a hitelt? Orbántól? =))
Eladott Ország
A Fidesznek kizárólag a saját polgáraitól, a civilektől van félnivalójuk, és azoktól, akiket nem lehet őfelsége ellenzékeként biodíszletként rángatni, magasról leszarni, kvázi illegitimnek tekinteni, de a létükre hivatkozva állítani, hogy itt demokrácia van. Egyszerű polgárokat naponta fenyeget a legaljasabb módszerekkel a hatalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.