Demeter Mártával bővült az LMP frakció, Szél Bernadett miniszterelnök-jelölté vállt, hamarosan választási megállapodást kötnek az Új Kezdet párttal, és Ron Werber személyében egy rutinos kampánygurut is leigazoltak: erősen kezdte az őszt az LMP

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:
"Ha az LMP ügyesen forgatja a kártyákat, akkor az ősszel növekedésnek indulhatnak. Láthatóan a patikamérlegen kiegyensúlyozott távolsággal felhagynak és elindulnak a régi baloldali szavazókért folytatott harcban. A Botka-féle szerencsétlenkedést, az MSZP és a DK egymásnak feszülését, a szocialisták belső harcait elnézve ebben sikeresek is lehetnek. Egy megindult népszerűségnövekedés pedig újabb és újabb szavazókat is vonzhat, ami egy középpárti LMP-re is esélyt adhat."
relatív
Mi az, hogy ' újra ' ?!

Mikor volt lendületben ... ?
Peller Anikó
Azannya, most nem akarlak megrendíteni béla, de a rendületbejövő pártod választási szövetsége a 0.001% -os nulla ismertségű új szó vagy miarosseb párttal tényleg ütős.

Azért ideje lenne elővenni egy számológépet és összeadni az 5% -ot meg a 0.001% -ot mert hipp hopp egyszercsak itt a nyakunkon a 60%-os elsöprő választási győzelem.

Ne is fogjatok össze senkivel, jó lesz nekünk az orbán (na nem mondom, hogy a többivel könnyű lenne összefogni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.