Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről" – írta szerda este az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében.

Jön az új nemzeti konzultáció, a "Soros-tervről" kérdez minket a kormány
Kép: Youtube

Az "Orbán Viktor: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik" című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, "kívülről mozgatják őket".

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a "Soros-terv jelenti az igazi veszélyt". Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

"Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik"

- idézte Orbán Viktort az internetes lap.

"A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről" – írta az Origo.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, látta már valaki ezt az ominózus "Soros tervet"?
Vagy csak pártunk és kormányunk mumusa a híveknek, hogy legyen mitől reszketniük?
Már megint milliókat dobnak ki az ablakon felesleges levelezésre!
Hiszen eddig sem látott senki egyetlen korrektül feldolgozott "konzultációs" eredményt sem! Irják le, hogy 110% vissza küldte, ebből 120 % ellenzi a sohasem látott tervet. oszt jó napot! Hazudni már úgyis tudnak, azaz igyekeznek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Horizont: Ha nyugalmat akarsz akkor egy lakatlan szigetet próbálj keresni magadnak:-)
Pálinkás Pál
Sajnos amíg Magyarországon csak a félanalfabáták vehetők rá lassan a szavazásra..ami nagyjából a fidesztábort jelenti,addig orbánnak nyert ügye van!!Véleményem szerint amíg nem állítanak minden választókerületbe 1 közös jelöltat,akinek az a programja hogy a csúti bukjon..addig röhöghet a markába..mert a közel 2 millió gyengeelméjű az rá fog mindig szavazni,a többi meg szétforgácsolódik!!
division
@Pálinkás Pál: Te mész szavazni? Mert akkor te is fél analfabéta vagy. Művelt ember lehetsz, de ilyenek is kellenek az országnak:-))
division
@Horizont: Az mindig is lesz, kormányoktól függetlenül.
quadrocopter
A Geci ismét leméri a vágyott imádatot!
Pálinkás Pál
@division: Nem megyek az általam említett okok miatt...majd ha egy jelölt lesz,aki leválthatja orbánt...addig csak időpocsékolás...látom "50 éves üzletember"/by iphonos cikk/ létedre nem erősséged a szövegértés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.