A bíróságok és Polt Péter is nagyon örül, hogy megint egy székházban lehetnek. Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Kúria elnöke, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) vezetője és a legfőbb ügyész szerdán Budapesten arról, hogy a Kúria és a Legfőbb Ügyészség visszaköltözik eredeti, Kossuth téri épületébe - tájékoztatta az MTI-t a Kúria.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Baljós árnyak

S ha hozzátesszük, hogy férjem-uram rittyentette az alaptörvényünket

Handó Tünde is megszólalt annak kapcsán, hogy „a kormány tervei alapján az egykori budapesti Igazságügyi Palota (amely jelenleg a Néprajzi Múzeumnak és a Politikatörténeti Intézetnek ad otthont) rekonstrukciójával a Kúria visszaköltözik eredeti épületébe, és abban a Legfőbb Ügyészség is helyet kap.”.
A derék Polt Petyuska sem volt piskóta (), de a nagyasszony egyenesen lenyűgöző volt: „a Legfőbb Ügyészség és a bíróság elhelyezése egy épületben az igazságszolgáltatás egységét jelképezi, amelyben az ügyészi szervezet az igazságszolgáltatás fontos közreműködője”!
Milyen kár, hogy Őfenesége meg közben – sok(k) milliárdért a Várba költözik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.