Egyedül zötykölődtünk Alcsút és Felcsút dombjai között, miközben Mészáros Lőrinc pizzáját is megkóstoltuk. De vajon mit szól majd ehhez a hangulathoz a beruházást ellenőrző uniós bizottság, amelyet a kormány annyira távol akart tartani?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, kedves Orbán-hívők. Lehet szabadságot kivenni és kocsiba ülni, nyugdíjat zsebrevágva ingyen odamenni és a Viktor-expresszen a tömeg látszatát kelteni.
Ennek a bizottságnak nem egy előre bejelentett, hanem egy váratlan napon kéne odamenni, különben a rajongók társasutazást rendeznek a Gazda legnagyobb dicsőségére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Majd holnap.

Ott lesz az összes békemenetes, szervilis tanítónénik által szervezett osztálykirándulók.
Az ellenőrök fel sem tudnak felszállni a nagy tömeg miatt.
Klubtag
Miután a kihasználtsági vizsgálat nem 1-2 napra, hanem több évre (mondjuk üzembeállítás óta) visszamenőleg történik, a tényeket meghamisítani már nem lehet. Az eladott jegyek száma önmagáért beszél, ebből számítandó az átlagos utasforgalom. Azért ez az illetékes vizsgáló bizottság nem hülye ám...na meg van infójuk a magyarok "kreatív" adatkezeléséről is...
hetöndöe
Hétfő reggelre ott lesz az egész birkamenet.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.