Sárga lapot fognak kapni a tiltakozuók, akik butaságot csináltak, amikor a Putyinnak adott díszpolgári cím miatt tiltakoztak, mondta a Debreceni Egyetem rektora.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
ahham... kiszólt egy bélféreg a nemzeti dicsőség végbeléből
cs.n.
Tehát meg lesznek fingatyúztatva, akik véleményt nyilvánítottak. Amúgy meg miféle rektor az ilyen, aki így fogalmaz:
"Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán az egyetemen azt mondta, húha, a sajtó mond valamit, hű, most itt a lehetőség."
Tiszta Bayer Zsóti. Vagy ez az echótévés stílus menő mostanában az egyetemek vezetőinél?
RonaGyuri
mint a cikknél jeleztem: ez a magyar egyetemi demokrácia!
Eladott Ország
A csávó (nem tudom más szóval illetni, bocs) semmilyen problémát nem lát ebben a
kitüntetésben, ugyanis Putyin nem szerepel a háborús bűnösök listáján ! a paksi bővítés fasza, a Krím-félsziget mindig is az oroszoké volt, és – az anyámúristenit – az, hogy háború
volt/van Kelet-Ukrajnában, a szakadárokat pedig az oroszok támogatják, csak annyit jelent, hogy háborúval is el lehet venni egy területet. Itt, ezen a ponton az ember kurvára eldob mindent, ami a keze ügyében volt előzőleg és megállapítja a nyilvánvalót nyolcvanhatezredszerre is: ennek az országnak reszeltek. Mert az egy dolog, hogy a Debreceni Egyetem volt az első, amelyik nyelvet kilógatva sietett üdvözölni a kormány CEU-ellenes törekvéseit, vagyis ez az intézmény következetesen igyekszik élen járni a hatalomnak való csontig benyalás gyomorforgató erőfeszítéseit illetően. Ebben semmi meglepő nincsen, hiszen 2013-ban azt az egyetem által többször is elutasított és alkalmatlannak tartott Szilvássy Zoltánt nyomta le az intézmény torkán (az egyetemi autonómiát telibefosva) Balog semmihez nem értő református pap, aki egy közönséges politikai megbízott, fideszes helytartó, az aluliskolázott Kósa Hutituszu Lajos embere. Tessék, ő az a kép jobb oldalán:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/orban_debrecenuj.jpg
Ez eddig nem meglepő, de az igen, hogy a 2013-ban még ellenálló egyetemi polgárság ma
közönséges bólogatójancsik gyülekezetévé züllött. Hogy tudós emberek, kutatók, szakmai
tekintélyek beálltak a hatalom seggébe, és hogy a felnövekvő generáció krémje (doktorandusz,
bazmeg) annak örül, hogy Putyin nincs a háborús bűnösök listáján, úgyhogy tüntessük
ki üstöllést. Ezek ennek az országnak a kiművelt emberfői, ezek alkotják az elitet? Akik egy exKGB tisztnek díszpolgári címet ajándékoznak 90%-os meggyőződéssel, mert az állampárti ukáz szerint márpedig Magyarország akkor is Moszkva külvárosa lesz, ha a rohadt liberálfasiszták a fejük tetejére állnak.
human
Tudja valaki, hogy nevezték ki ezt az illetőt az egyetem rektorának? Tudtommal úgy tette oda a kormány. Nem csoda, hogy a kormányt védi, hisz Orbántól függ a zsíros állása.
soljanka
@human: Három pályázóból őt 1/3 támogatta. (bővebben a linkelt cikkben)
De előtte ízelítő:
"a városvezetéssel ápolt jó kapcsolata segíthette rektori pozícióba Szilvássyt. A cívishír.hu egyenesen azt írja, hogy "az elmúlt két hónapban a helyi városvezetés a fél országot megmozgatta, hogy Szilvássy legyen a befutó, városházi informátoraink szerint Kósa Lajos többször is konzultált Orbán Viktorral az ügyben, aki bár először hajthatatlan volt a kérdésben, később mégis beadta a derekát". Szilvássy és Kósa jó kapcsolatát azzal szokták alátámasztani, hogy mindketten tagjai - Kósa alelnökként, Szilvássy szakmai igazgatóként - a Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter vezetőségének. A klaszter igazgatótanácsában egyébként a Debreceni Egyetem - mint alapító - képviseletében jelenleg Fábián István rektor vesz részt, Szilvássy saját cégét, a CERA-MED Kft.-t képviseli. Szintén a klaszter tagja az önkormányzat által létrehozott Debreceni Vagyonkezelő Zrt., melynek elnök-igazgatójával, Mészáros Józseffel Szilvássy bizalmas viszonyt ápol, közös tulajdonosai három cégnek is (HAT-MOL Pharma Kft., Cívis Gyógyszertechnológia Kft. és H-INSULIN Kft.). A cívishír.hu értesülései szerint Szilvássy egyetemi pozíciót is szánna Mészárosnak. További furcsaság, hogy Szilvássy pályázatának már a szenátusi szavazásra bocsátása is kérdéses volt, minthogy az Orvos- és Egészségtudományi Centrum tanácsának február 13-i ülésén a többség alkalmatlannak találta. "

magyarnarancs.hu/belpol/rektort-valaszt-a-miniszter-84857
human
@soljanka: Ordít az egészből a mutyi. Ez a NER kérem szépen.
human
@soljanka: Így már érthető a rektor harcias kiállása Putyin kitüntetése mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.