A Fidesz olyan helyzetben van, mint az aranycsapat 1954-ben, jövőre sem árul zsákbamacskát: az folytatja, amit elkezdett. Követett el hibákat a kormány, de belátta őket, és változtatott, mint a vasárnapi boltzár esetben történt.

(Forrás: hvg.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A ma reggeli közrádióban adott interjúján egyenesen hánytam. Undorító féreg ez a pali. Iskolai végzettség nélkül is nagyon jól belesímúl az orbáni elvárásokba, magyarul: orbán alvégébe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Peller Anikó: 10.12
Nem erkölcsi magasságokról van szó! Nem kíván itt a politikusoktól sem többet senki, mint amit mondjuk a szomszédodtól is elvársz a magánéletedben!
Senki nem akar fehérruhás szűzlányokat, de ha a szomszéd Józsi bácsit feljelented, elítéled, kiközösíted az életedből, ha mondjuk megrövidít félmillió Forinttal és még bele is röhög a képedbe, a helyett, hogy sűrű bocsánatkérés közepette visszadná a tőled ellopott pénzt/holmit.

Van olyan szint, amit (gondolom) már te sem tudsz megbocsájtani, akkor miért kellene a politikusainknak megbocsájtani azt, hogy lopnak,nem is keveset?
Hogy nem jelentik fel a tolvaj/bűnöző társaikat, inkább falaznak neki?
Hogy összejátszanak, elosztják a rablott holmit azokkal, akiknek az lenne a dolguk, hogy figyeljenek és riasszanak, ha büncselekményt látnak?

Ez nem lovaglás az erkölcsi magasságokban, hiszen ha ezeket megbocsájtanánk, akkor csak tovább csökkenne az amúgy sem magas az erkölcsi szint az országban!
Ha ezt hagyjuk, akkor elmenekülnek a jobb érzésű gyermekeink, ismerőseink az országból, mert egy maffiaállamban nem lehet élni!

Ha nem megy normális erkölcsi mértékkel rendelkező pártokkal/politikusokkal az ország rendbe tétele, akkor semmi értelme az egyik mocskos tolvaj bandát egy másik ugyanilyennel felváltani!
Nincs kicsit tolvaj, meg az "én oldalam" tolvaja az nem is olyan rossz!
Ez így nem megy!
Szerintem!
papa.49
A végén ti fogtok zokogni kupaklaja ez biztos, eljön még az az idő is DE A ZOKOGÁSOTOK SENKIT NEM FOG MEGHATNI. LÓGNI FOGTOK MINDANNYIAN !!!
Peller Anikó
@ütyülüpüiyülübéluska: akkor de.

Nem kell megbocsátanod semmit se. Nyerni kell. Hányszor próbálom már neked elmegyalázni.

N y e e e r n i k e e l l.

Anélkül csak egy hülyegyerek vagy. A geci teleszájjal röhög rajtad. A nagyobb baj, hogy rajtam is. Rajtunk. Az elmebeteg ellenzéken. Az egyik megbocsátani nem tud, a másik csak fizetést akar meg képviselőfánkot, a harmadiknak jó lenne a hatalom is de a többi dögöljön meg.

A népnek nem kell semmi magaslat, neki összefogás kell akire lehetne végre szavazatot adni.

Láthatod mivel van hatalmon a geci: folytattyjuk. Ennyi kell a népnek. Meg 50 forint rezsicsökkentés.
JAJMÁR
@Peller Anikó: Ó dehogy @Pinó: ne túlozz! Nem kell rezsicsöppentés se, elég, ha azt mondják migráncs! Ugye? a migráncs a kulcsszó, és odaadod a dunyhádat is nekik.
JAJMÁR
Az Aranycsapat a párhuzam a fidesszel a lala szerint.Mert ők együtt sírnak meg nevetnek velem. Pedig én ővelük nem...
Kik írják a beszédeit ennek ?
(Én sokkal érdekesebbet tudnék, és én vagyok a nép, akivel együtt akar nevetni...)
Eladott Ország
Orbán a saját nevelésű pártkatonákkal óhajtja feltölteni a közigazgatást. Olyanokkal, akik
feltétlenül hívei (ez mondjuk eddig is így volt) és erről papírjuk is van. 2023. január 1-től csak az tölthet be vezető pozíciót a közigazgatásban, aki elvégezte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemrég indult államtudományi mesterképzését – derült ki az Index birtokába került
kormányzati előterjesztésekből. Egyrészt nagyon optimista Orbán, amiért ennyire biztos benne, hogy 2023-ban is ő ül a trónon. Másrészt mi lesz például Kósa Lalával, akinek diplomája sincs? Mert mesterképzéshez az nem árt azért. Harmadrészt például hogy fogja elvégezni Balog Zoltán és a hasonlóan jól kvalifikált, ámde végtelenül okos szakemberek? És akkor még Tállai Andrásról nem is beszéltünk. Kupakoslala! Az ország meg olyan helyzetben van, mint a Hollandia-Magyarország 8:1 után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél