A Fidesz olyan helyzetben van, mint az aranycsapat 1954-ben, jövőre sem árul zsákbamacskát: az folytatja, amit elkezdett. Követett el hibákat a kormány, de belátta őket, és változtatott, mint a vasárnapi boltzár esetben történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A ma reggeli közrádióban adott interjúján egyenesen hánytam. Undorító féreg ez a pali. Iskolai végzettség nélkül is nagyon jól belesímúl az orbáni elvárásokba, magyarul: orbán alvégébe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
ja,édes jó Lajosom,a nép sír,ti meg kinevetitek és meglopjátok
colibri
A ma reggeli közrádióban adott interjúján egyenesen hánytam. Undorító féreg ez a pali. Iskolai végzettség nélkül is nagyon jól belesímúl az orbáni elvárásokba, magyarul: orbán alvégébe!
Peller Anikó
@Ludmilla: nevetneeek? Röhögnek kéremszépen, röhögnek.
justhpeter
@Ludmilla: @colibri: Kérem szépen, ez a lényeg ! Nyalni tudni kell, ő pedig profi módon végzi, de hát kénytelen is, ha már a Gazdaállata még minisztert is a diliházból választ.
Clavigo
" Együtt sírsz-nevetsz,,stb ",,Gondolom itt a határon túliakra gondoltál,,,..Nem igaz Lajcsi ?? Vagy még esetleg a " huszikra-tutukra "...idióta bohóc.
Hellcat
Gondolom mennyit sírnak rínak a luxusban.
Béla333
Ne hazudj Lajos!
A magyar nép nem olyan, mint amilyen ti vagytok!
Ti csak egy mocskos, hazug, korrupt, hazaáruló kleptokrata banda vagytok.
A magyarok nem ilyenek!
Béla333
@Nessy: 09.23
De még többen meg ezt meg/elvetik!
Többségben vannak akik nem szeretnék a Fideszt hatalomban látni.
Csak az a baj, hogy mindenki mást szeretne!
Peller Anikó
@béla: látod béluska, tudod te hogy mi a baj. Csak nehezen akarod megérteni.
Béla333
@Peller Anikó: 09.48
Mindig is tudtam! Én még a te görcsösködésedet is megértem, csak éppen nem tudom elfogadni!
Te meg sem megérteni, sem elfogadni nem tudod a tiedtől eltérő véleményt!
Szerintem!
Peller Anikó
@béla: nekem a te véleményed tűnik görcsösnek, mert a jószándékod ellenére görcsösen ragaszkodsz a bukáshoz. És ha netalán tényleg értenéd amit teszel akkor meg valszeg tudathasadásos vagy de semmiképpen nem cél vagy sikerorientált.

El kell döntened mi a célod.

1. fidesz leváltása
2. lovaglás az erkölcsi magasságokon

Az első esetben rugalmasabbnak kell lenni és keresni a győzelemre vezető lehetőségeket.

A második pont bukás.
nyanya001
Persze, amíg ti nevettek, sőt röhögtök bele az emberek pofájába,
ugyanakkor a nagy tömeg sír, mert nagyon nehéz a megélhetés
és szétloptátok az országot !
Béla333
@Peller Anikó: 10.12
Nem erkölcsi magasságokról van szó! Nem kíván itt a politikusoktól sem többet senki, mint amit mondjuk a szomszédodtól is elvársz a magánéletedben!
Senki nem akar fehérruhás szűzlányokat, de ha a szomszéd Józsi bácsit feljelented, elítéled, kiközösíted az életedből, ha mondjuk megrövidít félmillió Forinttal és még bele is röhög a képedbe, a helyett, hogy sűrű bocsánatkérés közepette visszadná a tőled ellopott pénzt/holmit.

Van olyan szint, amit (gondolom) már te sem tudsz megbocsájtani, akkor miért kellene a politikusainknak megbocsájtani azt, hogy lopnak,nem is keveset?
Hogy nem jelentik fel a tolvaj/bűnöző társaikat, inkább falaznak neki?
Hogy összejátszanak, elosztják a rablott holmit azokkal, akiknek az lenne a dolguk, hogy figyeljenek és riasszanak, ha büncselekményt látnak?

Ez nem lovaglás az erkölcsi magasságokban, hiszen ha ezeket megbocsájtanánk, akkor csak tovább csökkenne az amúgy sem magas az erkölcsi szint az országban!
Ha ezt hagyjuk, akkor elmenekülnek a jobb érzésű gyermekeink, ismerőseink az országból, mert egy maffiaállamban nem lehet élni!

Ha nem megy normális erkölcsi mértékkel rendelkező pártokkal/politikusokkal az ország rendbe tétele, akkor semmi értelme az egyik mocskos tolvaj bandát egy másik ugyanilyennel felváltani!
Nincs kicsit tolvaj, meg az "én oldalam" tolvaja az nem is olyan rossz!
Ez így nem megy!
Szerintem!
papa.49
A végén ti fogtok zokogni kupaklaja ez biztos, eljön még az az idő is DE A ZOKOGÁSOTOK SENKIT NEM FOG MEGHATNI. LÓGNI FOGTOK MINDANNYIAN !!!
Peller Anikó
@ütyülüpüiyülübéluska: akkor de.

Nem kell megbocsátanod semmit se. Nyerni kell. Hányszor próbálom már neked elmegyalázni.

N y e e e r n i k e e l l.

Anélkül csak egy hülyegyerek vagy. A geci teleszájjal röhög rajtad. A nagyobb baj, hogy rajtam is. Rajtunk. Az elmebeteg ellenzéken. Az egyik megbocsátani nem tud, a másik csak fizetést akar meg képviselőfánkot, a harmadiknak jó lenne a hatalom is de a többi dögöljön meg.

A népnek nem kell semmi magaslat, neki összefogás kell akire lehetne végre szavazatot adni.

Láthatod mivel van hatalmon a geci: folytattyjuk. Ennyi kell a népnek. Meg 50 forint rezsicsökkentés.
JAJMÁR
@Peller Anikó: Ó dehogy @Pinó: ne túlozz! Nem kell rezsicsöppentés se, elég, ha azt mondják migráncs! Ugye? a migráncs a kulcsszó, és odaadod a dunyhádat is nekik.
JAJMÁR
Az Aranycsapat a párhuzam a fidesszel a lala szerint.Mert ők együtt sírnak meg nevetnek velem. Pedig én ővelük nem...
Kik írják a beszédeit ennek ?
(Én sokkal érdekesebbet tudnék, és én vagyok a nép, akivel együtt akar nevetni...)
Eladott Ország
Orbán a saját nevelésű pártkatonákkal óhajtja feltölteni a közigazgatást. Olyanokkal, akik
feltétlenül hívei (ez mondjuk eddig is így volt) és erről papírjuk is van. 2023. január 1-től csak az tölthet be vezető pozíciót a közigazgatásban, aki elvégezte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemrég indult államtudományi mesterképzését – derült ki az Index birtokába került
kormányzati előterjesztésekből. Egyrészt nagyon optimista Orbán, amiért ennyire biztos benne, hogy 2023-ban is ő ül a trónon. Másrészt mi lesz például Kósa Lalával, akinek diplomája sincs? Mert mesterképzéshez az nem árt azért. Harmadrészt például hogy fogja elvégezni Balog Zoltán és a hasonlóan jól kvalifikált, ámde végtelenül okos szakemberek? És akkor még Tállai Andrásról nem is beszéltünk. Kupakoslala! Az ország meg olyan helyzetben van, mint a Hollandia-Magyarország 8:1 után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.