Bár már az előleget is beszedték az új lakóktól egy budapesti 161 lakásos társasház építésénél, végül lefújták az egészet, mert nem volt elég munkás, és a költségek is megdrágultak.

Lefújták egy társasház építését Budapesten, mert nincs elég munkás

Fotó: pixabay.com CCO

A lakásokra a regisztrációs díjat már beszedték a beköltözni vágyóktól (75 fő), ezt a cég visszafizette az érintetteknek – fejenként 500 ezres-egymilliós összegről lehet beszélni. 

A társasházat a Nyugati pályaudvar közelében, a Bulcsú utcában építették volna meg – hangzott el az RTL Klub szerda esti Híradójában

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Nem munkás nincs elég, hanem tisztességes elbánás és jövedelem valamint jogi ill. egészségre és testi épségre vonatkozó biztonság. Nemcsak az építőiparban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@Csizmás Kond: - legalább te elhiszed, amiket itt írogatsz?
division
@Eladott Ország: Nem a Fidesznek büdös fizetni, hanem a vállalkozóknak (amúgy bírom hogy a baloldal szerint ma az egyetlen vállalkozó az országban Mészáros), a munkásnak meg dolgozni büdös. Kölcsönös.
Eladott Ország
@division: Az építőiparban azért nem fizetnek normális bért, mert a pártok kifizetőhelye ( értsd valamennyi pártot) A helyzet beérett, nincs szakember. A munkásnak nem a munka büdös, hanem az éhbér. Lásd csak a volt szoc. országok bérszínvonalát, azoktól is lemaradtunk.
kukac50
Rabszolgabérért,nem akar senki dolgozni! Fizessék meg rendesen hiszen az építőipari munka nehéz és veszélyes is. az építő anyagok ára sokat emelkedett,pedig a kereslet nem nőt.
Miért?
hetöndöe
Fő,hogy a luxusautók eladása évről-évre meredeken emelkedik.Lehetne többet fizetni,csak nem akarnak,mert akkor egy kicsit vissza kéne venni az igényekből.Így jártatok idióta újgazdag köcsögök.Elfelejtettétek,hogy a gazdasági törvényszerúségek rátok is vonatkoznak,mondhatnám úgy is "aki sokat markol, keveset fog".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.