Nyolcvannál is többen igyekeztek bejutni az ország területére szerdán: 76 főt a szerb határszakaszon már az ország területéről zsuppoltak a határkerítés másik oldalára a rendőrök.

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Magyarország területén  szeptember 13-án 0 óra és szeptember 13-án 24 óra között a rendőrök 76 "jogellenesen tartózkodó külföldit" tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Nyolcvannál is többen próbáltak belógni az országba szerdán

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrök és a katonák 5 főt akadályoztak meg abban a magyar-szerb határszakaszon, hogy az ország területére belépjenek.

Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Egyébként azt sem értem a 76 mióta több mint 80.
Peller Anikó
@Hellcat: teljesen félreérted a világot, csukott szemmel jártál amikor itt Szegeden naponta, igen naponta 15 ezren tódultak rajtunk keresztül. Ha nincs kerítés akkor láthattad (volna) mi történik, özönlöttek befelé. Hogy tudták volna elfogni a nem 80 hanem a sokezer, rendőrök elől menekülő agresszort.

A 76 úgy több, hogy 76-ot már a magyar területről dobáltak vissza. Átjutottak, de nem fizettek és emiatt visszaküldték őket szerbiába. 5-öt a határról zavartak vissza, ez így 81.

Kettőt meg úgy tűnik beljebb kaptak el, ők sem fizettek ezért szintén kidobták őket, ezzel az összeg 83 darab.
Hellcat
@Peller Anikó: Miből gondolod, hogy nem láttam semmit az egészből! Képzeld el a párommal a pápa térnél laktunk akkor és a Péterfy Sándur utcában újítottuk fel az új lakásunkat így elég sűrűn keresztül mentünk a pápa téri hordán a Keletinél állomásozókon is. Az a hullám elvonult. Akkor azt kaibálták a rettegéskeltők, hogy még több millió fog ÖZÖNLENI, de csak nem özönlenek azóta. A szar kerítést meg kikerülik. Kurva drága volt és átjönnek rajta szóval az egyetlen feladatát nem látja el. Nincs ezen mit szépíteni. Buta qrbán meg a szolidaritásra hivatkozva kéri érte a pénzt az EUtól, amikor az EU meg szolidaritásra hivatkozva mondja, hogy akkor be kéne fogadni 1000 menekültet...TÉNYLEGES kiválogatott ellenőrzött menekültet...akkor meg jajveszékelnek tiltakoznak, lőporszag mittomén...üvöltik, hogy az EU eltiporja a jogokat stb. Ráadásul anno a cigánypáva azt mondta a menekültekkel semmi baj...nade a mocskos gazdasági bevándorló aki elveszi a munkát az FÚJ...aztán pénzért beengedett 18 ezret. Arról nem volt se konzultáció se semmi...
Hellcat
@Peller Anikó: Egyébként idén kb 90% al kevesebb menekült érkezett mint két éve...de nem a qrbán hugyos kerítése miatt, hanem mert az EU megegyezett a Törökökkel. A viktátornak meg a jobbik önjelölt hőseinek úgy hiányzott ez a menekültáradat mint egy falat kenyér...ott van Ásotthalom meg a Toroczkai...ha nem játszhatja el a határvédő hőst akkor a kutya nem tud róla shoa semmi...az örül a legjobban a migránsáradatnak aki a leghangosabban tiltakozik ellenük.
1magyar
Az osztrák határ mentén 5 m-es senki földjét kell adnunk ahol mehetnek amerre látnak. Nem esnénk nekik útba és nem minket szidnának az osztrákok németek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.