A mindenből kihagyott lakók közben levelet küldtek Áder János köztársasági elnöknek.

Miközben a kormányzat a helyi lakosok véleményének figyelmen kívül hagyásával próbálja keresztülverni azt a holdkóros tervet, hogy hatsávos mega-autópályaszerűséget építsen egy sűrűn lakott budapesti terület közepébe, kiirtva ezzel Dél-Pest egyik legnépszerűbb zöld foltját, a helyi Fidesz-politikusok is megmozdultak az ügyben, adott esetben a saját kormányukkal is szembemenve – írja a 444.hu.

A legkeményebb ellenzéki az ügyben – nem sokan tippelnének erre – Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, 2018-as képviselőjelölt, a Fidesz volt kommunikációs igazgatója. A mindenből kihagyott lakók közben levelet küldtek Áder János köztársasági elnöknek – tudta meg a 444.

A döntéshozók maguk is érezhetik, mennyire kínos dolgot kellene képviselniük, ezért lehet, hogy hogy sem a főpolgármester, sem Soltész fejlesztési miniszter nem mertek megjelenni a témában összehívott lakossági fórumokon.

Ki akarják irtani Kispest erdejét – még a fideszesek is egymás ellen fordultak

Kép: Youtube, illusztráció

A lakók egy része úgy tudja, hogy a beruházás ebben a formájában eldöntött tény, amit a tervek szeptember 20-i zsűrizésén fognak szentesíteni, úgy, hogy az erdejükre már keresztet is vethetnek. Éppen ezért írtak levelet kétségbeesésükben Áder Jánosnak, benne olyan bekezdésekkel, hogy

Nem kevés család csak és kizárólag azért költözött ide, vagy azért nem ment el innen, hogy Budapest utolsó oázisát élvezhesse, élhető környezetet biztosítson mind önmaga, mind családtagjai számára. Az itt található flóra és fauna a beígért újratelepítések ellenére is véglegesen pótolhatatlan lenne.

További részletek a 444.hu-n.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megy az össze vissza tervezés máshol is.
nezelodo
@quadrocopter: Még nincs meg a téli tüzelő a Nemzeth Vejkójának, lehet, hogy neki viszik, mert nemá, hgy neki kelljen másét személyesen ellopni! Ezt az erdőt meg biztos osztatlan közössé varázsolta a telekkönyvben a nemzethy földügyintéző first lady, és így nem lehet rászólni a ragadóskezűékre.
Desischado
rohadnának meg. Ezek minden fát ki akarnak irtani?! ádernek meg írhatnak, annyit ér, mint halottnak a csók!
kukac50
Ami még jó azt tönkre akarják tenni! Biztosan nekem mint kisnyugdíjasnak küldik a fát,mert a fűtési rezsicsökkentésből kimaradtam 20113 januárja óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél