A kínai férfi hazaszökött, miután megölte H. Nancyt.

Megszületett az ítélet: távollétében elítélték Yao Gaopenget, aki 2015. májusában agyonvert egy fiatal lányt.

H. Nancy a testéből élt, a végzetes estén Akácfa utcai lakásában verte őt agyon a kínai férfi. A lakásban ott volt a prostituált édesanyja is, ő fedezte fel, mi történt.

Újra körözik a magyar prosti kínai gyilkosát

Fotó és nyitókép: police.hu

A kínai férfit már akkor körözni kezdték, de meglépett Kínába. A Fővárosi Ítélőtábla így a férfi távollétében mondta ki bűnösnek Yao Gaopenget: 18 év fegyházra ítélték – írja a pestisracok.hu. Az ítélet még júniusban emelkedett jogerőre, most viszont elfogatóparancs van érvényben Gaopeng ellen.

Gaopeng jelenleg is Kínában van, nem adták ki Magyarországnak, még előzetes letartóztatásba sem helyezték. Végig a távollétében tárgyalták az ügyét, így a jogerős ítélet után a továbbiakban a magyar és a kínai szervek együttműködésén múlik az eljárás során szabadlábon védekező Yao Gaopeng sorsa. A magyar hatóságok, ha megfelelő garanciát kapnak, felajánlhatják, hogy hazájában töltse le a büntetését. A férfi ellen egyébként augusztus végén újra nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a bíróság, így ha olyan országba megy, amelynek van kiadatási egyezménye hazánkkal, akkor a férfit akár Magyarországra is szállíthatják. Igaz, feltételezhetően elölről kellene kezdeni az eljárást, mivel Nancy gyilkosának joga van perújítást kérni, hiszen távollétében ítélték el.

(Pestisracok.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
A kép alapján meg is lesz! 1.371.025.456 kínait kell végignézni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Gaopeng jelenleg is Kínában van, nem adták ki Magyarországnak, még előzetes letartóztatásba sem helyezték." Azért ez is megér egy misét, hogy a kínai elvtársak így állnak hozzá egy gyilkossághoz.
Bezzeg a Tienanmen téri vérengzés során, nem voltak ennyire finnyásak.
m.cdn.blog.hu/ri/ritkanlathatotortenelem/image/Tienanmen%20t%C3%A9r/Finals-3%5B1%5D.jpg
Manhattan
Engem nagyon letaglózott Nancy meggyilkolása. Valahol ráakadtam az apja oldalára, amit azóta is rendszeresen nézek. Szörnyű fájdalommal ír kislányáról, annak temetéséről. Meg van győződve róla, hogy Rogán ölette meg a lányt, ő fizette ki a kínait, akinek gyorsan repjegyet is vett. Az apa több követ megmozgatott, többek közt Doszpotnak is írt, aki nem segítette, sőt ajánlotta, hogy hagyjon fel mindennemű gyanusítgatással Rogán ellen, mert rossz vége lesz! Ő az apa: www.facebook.com/ernest.horvath?fref=ts
Eladott Ország
@Manhattan: Ez a szarházi mocsok Tonyó tán nem kavart a lánnyal? A feneketlen kormányzati korrupció és a fideszes, őshonos erőszakszervezetek felzabálják az életünket, Rogán még az anyját is letagadja, ha a megúszás azt kívánja.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/292800_rogan_antal_es_felesege_szakonyfaluban_januarban-1024x682.jpg
Yoda69
Na ez sem fog egy budos napot sem ulni bortonben. Ha ne adj isten el is fognak, orbanek benyujtanak a szamlat hogy mennyiert engedik szabadon, mint a baltast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.