Továbbra sem világos, módosítja-e a kormánypárti többség a könnyen kijátszható plakáttörvényt a jövő héten kezdődő őszi parlamenti ülésszakon, vagy tovább tűri, hogy gúnyt űzzenek belőle. A Lázár János megbízásából gyakorlatilag e célra alakult plakátkommandók egyelőre nem tudták leszedetni a hirdetéseket, de még tartogathat az ügy meglepetéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Jobb, ha szokják a szopórollert a fijugg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
majd forró őszt csinálnak a pribékjeikkel! =))
karma1
@RonaGyuri: Ha addig nem kerulnek utcara orban viktor ur svajci bankban levo szamlainak a masolata... (Most olvastam valahol a feszen, hogy Gyurcsany mar megszerezte az igert kompromittalo iratokat, Simics fogja leellenorizni, hogy azok igaziak-e , es o, Simics meg is csinalja a plakatokat es a sajat feluletein ki fogja tenni.
Qqberci
Jobb, ha szokják a szopórollert a fijugg...
papa.49
@karma1: Ha ez igaz és meglépik akkor ,,szopik a mutatvány,, a csutigörénynél !!!
cikicakk55
@karma1: Köszi,hogy felraktad ez a cikket.Bár csak igaz lenne.nem szeretem gyurcsányt sem,mert volt 8 évük rá,hogy jobb életet teremtsenek az országban,de talán annyi mentsége van,hogy túl naív volt az embereivel szemben,nem nézett utána mit is csinálnak,ráadásul Ő már milliomos volt mikor a politikába kavarodott.Néha kicsit sok belőle,de ha tényleg sikerült neki beszerezni a bizonyítékokat akkor hajrá!.
human
A poén az, hogy pont ők akartak azzal a trükkel élni amivel most feltehetően a jobbik trükközik :)
karma1
@cikicakk55: Az mszp arulta el Gyurcsanyt , nem o a partjat...Ne feledd, hogy mibol kellett kihoznia az orszagot. Amikor eppen kezdtek mukodni a Bokros-fele megszoritas jo eredmenyei, akkor lett politikailag Gyurcsany padlora teve, es azt se feledd, hogy 2008-ban vilagvalsag volt, recesszio, amit Bajnai Gordon sem tudott jobban kezelni - o egyebkent is inkabb egy mameluk volt, mint brillians elme.
Ha az osszes politikust osszehasonlitod, egyedul Gyurcsanyrol fog kiderulni, hogy tisztesseges munkaval szerezte a vagyonat, ha viszont az osszes tobbit nezed, akkor csak megelhetesi politikusokat latsz, elen a csuti viziloval, aki egy pillanatig sem dolgozott. (Allitolag az o elmondasa szerint egy ideig ingatlanugynok volt, de ezt soha senki nem erositette meg egyetlen ugyleterol sincs irasos igazolas).
karma1
@cikicakk55: Ne haragudj, de milyen 8 evrol beszelsz? Gyurcsany Ferenc 2004 szeptember 29-tol volt miniszterelnok 2009. aprilis 14-ig. es ez NEGY ES FEL EV osszesen. Azert ne keverjuk az mszp-t Gyurcsanynyal , mert Bajnai is mszp-s volt es Medgyesi volt elotte.
Miert probalja mindenki osszemosni az mszp teljes uralkodasi idejet Gyurcsannyal es az egeszet az o nyakaba varrni? Ezt azert nem ertem...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.